Průmysl v rozšíření Wyoming pro American Truck Simulator

Jakožto jeden z nejméně zalidněných států má Wyoming spoustu otevřených plání. Díky tomu je ideálním místem pro zemědělství, které je největším prvkem místní ekonomiky. Zatímco plodiny, ovoce a zelenina tvoří velkou část tohoto odvětví, největší podíl má produkce hovězího masa. Mnoho kusů skotu se obvykle prodává a vyváží do celého světa z aukčních domů pro hospodářská zvířata, což bude jeden z nových průmyslů v nadcházejícím rozšíření Wyoming pro American Truck Simulator.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4

Nejdůležitějším průmyslem státu Wyoming je ovšem těžba nerostů. Jedním z takových příkladů, které vývojáři zahrnou do hry, bude důl poblíž Rock Springs zaměřující se na těžbu minerálu trona, ze kterého se získává uhličitan sodný. Další místa, mezi kterými budete moci přepravovat různé díly a materiály jsou např. chemické závody, lomy či železniční překladiště.

Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8

V lomech najdete také dampry, jejichž části budete moci přepravovat mezi výrobcem a různými místy, kde je potřebují. Nezapomeňte, že všechny screenshoty, které v dnešní novince vidíte, jsou z raného vývoje, takže leccos se ještě může změnit. Stejně tak barevné pruhy jsou samozřejmě pouze dočasné, slouží vývojářům pro vyznačení obtížností pro parkování, a nebudou součástí výsledného produktu.

Novinka 9 Novinka 10
Novinka 11 Novinka 12

Nezapomeňte se také podívat na Steam stránku, kde si mimo jiné můžete přidat rozšíření Wyoming do seznamu přání:

Jeden komentář

Zveřejnit odpověď