Začíná event #BestCommunityEver na World of Trucks

Zatímco na World of Trucks se stále můžete zúčastnit eventu „Cruising Iberia“ k příležitosti vydání nového mapového rozšíření pro ETS2, vývojáři mezitím spustili mini event s názvem #BestCommunityEver, který můžete splnit jak v ETS2, tak v ATS.

Novinka 1 Novinka 2

Hlavním impulzem tohoto malého eventu je dosažení jednoho milionu sledujících na oficiální facebookové stránce ETS2, je to ale zároveň oslava celé a neustále se rozšiřující komunity kolem těchto her. Na YouTube mají vývojáři přes 300 000 odběratelů, na Instagramu téměř 180 000 sledujících, na vývojářské stránce na Steamu přes 120 000 sledujících, téměř 110 000 sledujících na Twitteru, a ještě přes 235 000 sledujících na facebookové stránce pro ATS a téměř 220 000 sledujících na konečně ověřené facebookové stránce pro samotné SCS Software.

Novinka 3 Novinka 4

Tentokrát při spuštění hry nenarazíte na žádné upozornění ani sledování postupu. Úkol každopádně můžete splnit jak v ETS2 tak v ATS, přičemž odměny dostanete z té hry, ve které splníte úkol. Můžete samozřejmě splnit úkol v obou hrách a tím dostanete odměny do obou her.

Úkol:

  • Doručte jakoukoliv externí zakázku (včetně vlastních návěsů) s plánovanou vzdáleností alespoň 500 km.

Osobní odměny:

  • „Best Community Ever“ – kombinace nátěrů pro tahač i návěs (do hry, ve které byl splněn úkol)
Novinka 5 Novinka 6

Doplňující informace:

  • Pro účast v eventu je vyžadována aktuální verze hry a propojení profilu s World of Trucks účtem.
  • Získaný předmět lze vyměnit nebo prodat přes Steam inventář.
  • Datum ukončení eventu zatím nebylo stanoveno.

11 comments

      1. Tak je někde problém s propojením, jak píšeš. Ale proč?
        Píše mi to, že aktuálně používaný Steam účet není shodný se Steam účtem použitým na profilu WoT.
        Nemám ale aktivní ani tlačítka pod tím (Propojit a Procházet).
        Celé to nechápu. Když byly eventy Hauling Hope a Operation Genoa Bridge, tak mi to šlo. Dokonce jsem si teprve teď po přihlášení na účet WoT vyzvedl nějaké odměny a po spuštění hry ETS2 mi to hlásilo, že mi byly položky umístěny do inventáře. Automaticky se mi po spuštění i profil synchronizuje s WoT, kde se mi event Iberia taky ukazuje. A ve hře mám i tu lištu na evidenci počtu splněných zakázek Iberia eventu.
        A žádné změny jsem v tom od těch dvou eventů nedělal nebo o tom nevím.
        Co s tím? Nechci tady dál víc otravovat. K tomu tady máš i jiné sekce Morrelo, tak to klidně smaž nebo to přesuň. Ale potřebuju podporu v češtině (angličtinou nevládnu a znalostmi v pc programování taky ne).
        Diky za jakoukoli další pomoc.

          1. Chápu, že na tu hlášku se nabízí tvoje odpověď, ale jak můžu spouštět hru z jiného Steam účtu, když mám jen jeden?? Žádný další, jiný jsem si nezakládal a nemám. A navíc to není tak dlouho, co jsem dělal ty dva zmiňované eventy a šlo to.
            No, zkusím, jestli to půjde odpojit a znovu spárovat. Jinak jsem ve slepé uličce.

                1. Spíš jsem si udělal dva účty na WoTr.
                  To si vzpomínat, že jsem se nemohl jednou na něj dostat, abych si k němu připojil i ATS, a tak jsem chtěl udělat pro ATS nový (další). To ale asi nelze, mít dva účty na WoTr. Pro každou hru svůj. A teď to nejspíš zkolabovalo.
                  Ale pomoc už je na cestě, aspoň doufám.

Zveřejnit odpověď