Vylepšení fotografického režimu v aktualizacích 1.41 pro ATS a ETS2

Zatímco relativně nedávno vyšly aktualizace 1.40, mezitím se samozřejmě připravují aktualizace další. Jednou z novinek v nadcházejících aktualizacích 1.41 pro American Truck Simulator i Euro Truck Simulator 2 bude vylepšení fotografického režimu. Konkrétně budete moci využít jednoduchého nastavení času a počasí pro vytvoření dokonalého prostředí svých snímků, aniž byste museli používat konzolové příkazy či čekat na vhodný okamžik.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4

15 comments

    1. Ano to s tebou souhlasím taky bych tam uvítal nastaveni vlastního času odpočinku jak k tomu bylo v 18 wos i v reálu jedeš 4 a pul hodiny a točíš pauzu 45 min a jedeš dal . taky by mohli přidat do hry i zvuk chladicího boxu na mrazicím návěsu když už si hrají ze zvukama a z grafikou pač plno lidi nadává nato osvětleni v 1.40 ! SCS bere 300 mega měsíčně a není schopna vytvořit normální simulátor který by plno lidi potěšil , aby to v sobě mělo MP , vystupovat z auta snižováni návěsu při vykládkách otevíráni dveří na návěsu a odplachtování návěsu , aby se vlnila i plachta na návěsu při jízdě a špatném počasí jak u vlajky atd . já to říkám pořad že v ETS je plno chyb samo SCS o tom vy ale HO.NO stým dělají ! a také doufám že ten oficialni MP půjde na všechny verze hry znám klučinu co hraje úplně první ETSko než vyšlo na STEAM pač první krabicovka steamova ještě nebyla

        1. Hellforce: jako promiň sám tu píšeš taky co tě sere a mě budeš říkat proč to hrají 🙂 jako je vidět že asi moc nesleduješ lidi na Twitchi co hrají ETS nebo ATS jinak bys věděl kolik lidi nato živě nadává . ukaž mi v reálu kde svíti lampa oranžově a taky některé tahače ani není večer vidět pač to vypadá jak když nesvítí čim novější aktualizace tím jde cela hra do sraček . jako kdyby scs neumělo vydávat DLCčka přímo z aktualizaci u toho dlcčka a nebo dávat volně ke staženi nové aktualizace na steam do workshopu aby si je stahnul jen ten kdo o ně má opravdu zájem a ne je v nocovat lidem který o ně opravdu nemají zájem pač scs moc ničím extra se nevytáhlo !

          1) bych opravit čas odpočinku aby si každý mohl nastavit jak dlouho chce mít pauzu

          2) bych uvítal zvuk na mrazicím návěsu

          3) Mp aby podporoval modifikaci aby každý hráč mohl jezdit tvým tahačem i návěsem ( po případě ze svým vlastním + podpora modifikaci )

          4) ukládat do banky nebo utrácet peníze na benzinových pumpách + vystupovat z auta

          5 ) aby se dala sklopit kabina v garáži či servisu při vyměně motoru + převodovky

          6) aby byli do hry přidané mýtné bráni + policejní kontroly

          7) už mít ve hře konečně reál fyziku návěsu když je tahače ale návěsu vůbec ATD.

          a podstata věcí aby to fungovalo na všechny verze hry od 1.30 a výše ne všichni mají aktualizovanou hru i na takové hráče by se nemělo zapomínat !!!

          1. Ježiš, tak si běž zahrát úplně první verzi hry a uvidíš jestli ta hra jde do sraček a když na ní tolik lidí nadává tak proč má všude vysoké hodnocení a při novém dlc je v prodeji mezi TOP nejprodávanější. A ukaž mi hru na steamu, která ti dává možnost aktualizovat hru na workshopu???? Takové Valve se tě taky neptá, že ti v CSku přidají nebo odeberou mapu a bereš to jako hotovou věc. A jestli se ti hry od scs nelíbí tak zkus nějakou jinou od konkurence a možná pak uvidíš, že tam jsou zase jiné problémy.

          2. A teď se vás zeptám, mýtné brány, ty tam jsou, takže k čemu ?
            MP už je v přípravě.
            Upravení pauz, k čemu ? Většinou spánek 10 hodin na plno a hotovo.
            Ukládat peníze do banky, k čemu, vždyť v bance už jsou. Utrácet na benzíně, k čemu ? Není tam nic že by jsi měl hlad atd., na vystupování z auta se potřebuje fungl nový engine, to samé ohledně sklopení kabiny atd. navíc, to se využije tak dvakrát… Bo kolikrát se kdo vrátí cíleně do garáže, málokrát.

            S jediným čím souhlasím tak je ta fyzika.

  1. I malé plus je plusem a jsem vděčný i za sebemenší vylepšení jakékoliv součásti hry. Tudíž ať můj povzdech nikdo nebere jako nadávání. Jsem snad jediný, kdo si už dávno přeje implementaci pohybu do fotomodu? Vyfotit statický kamion jak stojí uprostřed statického provozu vypadá divně. Sice si na to komunita fotící ve hře zvykla, ale najdou se i jedinci, kteří v grafických programech složitě a méně či více úspěšně roztáčejí kola rozmazávají okolí, pozadí.

    1. Pro mě je ta funkce naprosto k ničemu 🤐 😖.Neumím fotit,nemám na to vlohy a jsem střevo,to přiznám.Pamatuju kdysi dávno ještě za komančů že byl v časopise ABC ke slepení foták Dirkon 😝.Slepil jsem ho,koupily jsme film a ono to fungovalo.Ale tam jsem poznal,že tohle pro mě není 😨😍.Ale určitě je mnoho lidí který jakýkoliv funkce tohoto tipu potěší,já mezi ně nepatřím 👎👎

Zveřejnit odpověď