Odpověď na: Oživenie ETS2

Úvodní stránka Fóra Euro Truck Simulator 2 Diskuze Oživenie ETS2 Odpověď na: Oživenie ETS2

Kamil Jet Li
Účastník

Pro Morrela a Skippra 🙂 – Předem díky za odpovědi

Opotřebení tahačů

Co takhle pouvažovat nad možností,že skoro všechny opravy nelze plně opravit do původního stavu.Což nemyslím vizuálně,ale ekonomicky.Každý tahač vlastní a svých řidičů by se po ujetí určitých kilometrů opravil,ale ne zcela na 100% procent a každá další ujetá vzdálenost by způsobila,že by tahač byl opravitelný na třeba 50 %,což by mělo za následek neekonomický provoz,menší výdělky řidičů a poté úplné selhání k jedinému možnému řešení ho zešrotovat a koupit nový.

Tato možnost nebyla shlédaná v tomto odkaze (asi) http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=5&t=202336

Hustota dopravy

Proč zmizela z nabídky hry? Sice jsem ji zkoušel,ale změna nebyla vidět.

Agentura

Z každým novým patchem bylo možno najmout více řidičů,ale k čemu je to dobré,když jich mám maximální počet,ale neobjeveny všechny agentury. Což znamená,když nějakou objevím,je mi to fuk platné.Takže to mělo být uděláno tak,že mám 227 řidičů,což je max a podle počtu agentur( nevím kolik jich je!) třeba 30,by znamenalo každá agentura cca 7 řidičů.Takže pokud jich budu mít 10 budu mít 70 řidičů k dispozici a další musím objevit.

Cena opravy

Amerika má za opravu tahače směšné ceny oproti ETS 2.Proč? Měly zůstat ceny jak v ETS 2,pořádné,mastné a tučné 🙂