DLC Special Transport – Nepropojeno

Úvodní stránka Fóra Euro Truck Simulator 2 Poradna DLC Special Transport – Nepropojeno

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Roman a poslední změna proběhla před 4 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Autor
      Roman
      Účastník

Dobrý den,

Vlastním tyto DLC: Beyond the Baltic Sea, Scandinavia, Going East, Italia + menší přídavky Hevy Cargo Pack, High Power Cargo Pack a Special Transport. Vše Steam verze. Všechny DLC mám nainstalované. V hlavním menu hry v sekci – Nastavení – Online – Procházet – Jsou videt DLC, které vlastním a které jsou propojené s World of Truck. Problém je, že tam vůbec nevidím DLC Special Transport, všechny ostatní ano a jsou propojené. Mohu poprosit, zda se někdo může podívat kdo vlastní DLC Special Transport zda ho má propojené s World of Trucks? Co se týče běžných zakázek ve hře, tak zakázky mám z DLC Special Transport. Jen je mi divné, že DLC není zobrazené a propojené.
      Děkuji za odpověď, Roman.

Roman
      Účastník

Problém vyřešen. Dle odpovědi od SCS Support: s World of Trucks se dají propojit pouze ta DLC, která nějakým způsobem ovlivňují výběr externích zakázek. DLC Special Transport mezi ně tedy nepatří a nedá se propojit.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.