Úvodní stránka › Fóra › American Truck Simulator › Poradna › ekonnomika MP
- Toto téma obsahuje celkem 24 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Kamil Jet Li a poslední změna proběhla před 8 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
-
30. května 2016 v 20:25 #3568Bořek & co.Účastník
zdravím a opět mám nějaký tech. problém, nenačítá se mi v ATS MP nakládka, když se tzv. vyspím tak se mi umázne 3 000 dol. Můžete mi někdo poradit co s tím?
-
31. května 2016 v 14:07 #3660SkipperModerátor
Trošku nerozumím tvému problému. Můžeš to zkusit napsat srozumitelněji? 🙂
-
31. května 2016 v 15:57 #3661HellforceÚčastník
Po pravdě taky tomu moc nerozumím.MP jezdím vcelku dost ale tohle jsem ještě neviděl.Ted teda samozřejmě ne,ale předtím mě nic takovýho nepostihlo.Jedině co mi vadí je to,že odjedu zakázku a další nabídky se mi pomalu ztrácí a po třech čtyřech už nemám nic.Ani chrápání nepomáhá.Ale neřeším to,občas si zajdu na singl a a v MP je to potom na chvilku v pohodě.
-
31. května 2016 v 17:58 #3663Bořek & co.Účastník
chápu že se to zdá divný ale tedy takhle, v současné verzi MP se mi po přihlášení do hry načte herní obrazovka, otevřu nabídku zakázek a nabídka nic, zde je odkaz na foto ze hry https://i.nahraj.to/f/1soO.png
pro příp. že by to nefungovalo https://uloz.to/xr8yiYBz/ats-00015-png
těžko se to vysvětluje. Smazal jsem naježděný profil a udělal nový ale nepomohlo to. V tom původním se mi nabídka načetla jenom občas dokud jsem jezdil tak to bylo v pohodě, ale jak jsem hru vypnul a za hodinu to zkusil znovu už se nabídka nenačetla. Tak jsem to zkusil formou transportu do garáže ale pokaždé mě to stálo 3tis. dol. Kdysi se mi to dělo u ETS2 MP a trvalo to do updatu. -
31. května 2016 v 18:27 #3664HellforceÚčastník
Tak na tom prvním obrázku co jsi tu poskytl,to znám.Přesně tohle se mi stává.Ale já to neřeším.Vyjedu k nejbližší firmě a tam si prostě náklad vyberu.Zatím se nestalo,že bych nikde neměl náklad.Akorát v Hornbrooku tam není co brát.Ale to co níže popisuješ,nevím,ale s tím jsem se nikdy nesetkal.Po vypnutí hry a zapnutí se mi třeba zakázky neukážou,ale prostě si ji najdu ve firmách po vlastních
-
31. května 2016 v 18:41 #3665SkipperModerátor
Přesně tak, jak napsal Hellforce. Tebou popsaná chyba je známá a nejspíš neřešitelná chyba MP. Pokud však přejedeš hned k nějaké firmě, kterou máš nejblíže, na 95% tam najdeš zakázky.. 🙂 Nezobrazují se jen v tomto globálním prohlížeči.
-
31. května 2016 v 21:18 #3667Bořek & co.Účastník
no to jsem taky zprvu zkusil udělat, náklad jsem si takhle nabral ale když jsem do jel do cíle tak mi to napsalo že jsem přijel pozdě a jiná nákládka už se neobjevila.
-
31. května 2016 v 21:30 #3668HellforceÚčastník
Tak moment,tohle se mi stalo taky,ale to bylo na začátku když bylo uděláno pro ATS MP a já tam vlezl bez vlastního tahače.Též jsem po dojezdu do firmy zjistil,že je pozdě.Vím,že jsem to někde četl,ale pro ježdění aspon v ATS MP se doporučuje mít vlastní tahač.
-
1. června 2016 v 07:58 #3672Bořek & co.Účastník
Já měl svůj tahač, byl jsem v 26 levelu ale myslel jsem že když zkusím nový profil tak se něco změní. Bohužel jsem udělal chybu že jsem ten profil smazal. Tahle situace se mi stala až v téhle verzi, v předchozí tedy v 1.1.x to fungovalo normálně ale včera jsem zkusil ets2 MP a je tam stejná situace, tak jsem transportoval tahač domů ale nezměnilo se nic. Takže když to shrnul, tak SP v ATS i ETS2 v pohodě ale MP si nic nenaložím. Asi budu muset počkat do další aktualizace.
-
1. června 2016 v 10:18 #3678SkipperModerátor
Možná zkus přeinstalovat MP. V profilu odjeď na SP třeba dvě tři zakázky a pak se do MP vrať.
-
1. června 2016 v 10:44 #3697HellforceÚčastník
Tak nevím.Já se s tím nikdy nesetkal takže nějak nedokážu poradit,bohužel.
-
1. června 2016 v 10:49 #3699SkipperModerátor
Já v podstatě taky né, ale vím to ze zkušeností na různých fórech. 🙂
-
1. června 2016 v 13:11 #3706Bořek & co.Účastník
Včera jsem zkoušel i přeinstalaci MP a bez výsledku. Teď mne mrzí i ten rozjetý profil ale s každým zpětným transportem do garáže ( spánkem), jsem přicházel o 3tis dol. Zvláštní ovšem je, že zatímco v ets2 MP se mi peníze po „spánku“ až z desetinásobily, tak ve ATS MP naopak ubývají.
-
1. června 2016 v 13:48 #3707Kamil Jet LiÚčastník
A co řidiči,nezpůsobuji to oni?
-
1. června 2016 v 14:44 #3710SkipperModerátor
Takovy dotaz.. Nemas pujcku?
-
1. června 2016 v 19:23 #3713Bořek & co.Účastník
samozřejmě půjčku jsem měl ale ta se splácela jak měla, ten úbytek peněz při návratech do garáže byl v jiných částkách a zaměstnance jsem MP neměl. V ets 2 MP jsem měl taky ze začátku půjčku a při tom, jak už jsem výše psal , mi peníze spíš razantně přibývali.
-
1. června 2016 v 19:35 #3714SkipperModerátor
Zaměstnanci v MP nefungují. A pokud by byla rozběhlá půjčka, tak by se mohla strhávat právě v mezi čase přemísťování. 🙂
-
2. června 2016 v 08:00 #3722Bořek & co.Účastník
Částka která se mi odepisovala z účtu při přemisťování neodpovídala výši splátky, to jsem si kontroloval, situace: mám tahač v garáži zkouším se “ vyspat“, kliknu na „okamžitě cestovat“ jednou, odepíše se 3000$, po druhé, to samé a mezi tím se objeví že jsem zaplatil splátku, po třetí už raději ne. Třeba dělám chybu někde já a nebo je něco špatně v pc, každopádně dík za diskuzi, až bude po aktualizaci dám vám vědět jestli je nějaká změna.
-
2. června 2016 v 10:49 #3727SkipperModerátor
Třeba je to přímo součástí MP.. 🙂
-
2. června 2016 v 11:09 #3728Kamil Jet LiÚčastník
No já jdu už konečně založit nový profil k mp a jsem zvědavý jestli mi to bude blbnout nebo ne.
-
5. června 2016 v 10:14 #3750Bořek & co.Účastník
kdysi jsem četl na fóru na truckgame.cz že měl někdo stejný problém jako já, přestaly se načítat zakázky, nevím jak se to vyřešilo ale podle mého soudu jde o individuální záležitost, to že to postihlo mne, neznamená že to trápit i tebe Kamil Jet Li.
-
5. června 2016 v 11:17 #3751Kamil Jet LiÚčastník
Skippere,nefungují zaměstnanci? Prakticky v mp ne,ale teoreticky ano alespon jednou,přechod se singlu do mp a moje chyba,která mě trapila,způsobila,že jsem měl s 18 miliard krásných 72 miliard,přičemž mi dole ukazovalo kdo mi je vydělal,pak samozřejmě další vydělky nejsou,protože jak jsi psal,zde nefungují.
The blue builder- a není to umazání dolarů,způsobeno jiným herním časem v mp? Bych za to dal ruku do ohně 🙂 Splat půjčku v single a až pak běž do mp a podle mě by to nemělo dělat.
-
6. června 2016 v 12:21 #3755Bořek & co.Účastník
Jestli je to jiným herním časem to nevím, nezkoumal jsem to tak dalece, vyloučit se nedá nic. Každopádně v neděli jsem zkoušel znovu rozjet MP stylem profil vytvořený v SP čtyři zakázky v SP a vyspat. Následně jsem pokračoval v MP a světe div se, zatím to funguje a zakázky se objevují, mám odjetých 6 jízd. Ovšem tuto variantu jsem již v minulosti zkoušel a nefungovala tak to nechápu.
-
6. června 2016 v 12:36 #3756Kamil Jet LiÚčastník
Kdoví kde je zakopaný pes,hlavně mi uhořela ruka,nezkoumej tím to není,zkoušel jsem to v ETS2 a odečítání splátky je jak má být.
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.