Externí zakázky

• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Autor
      JirkaHammer
      Účastník

Dobrý den, nevím jak ostatním ale mě se vůbe neoběvují žádné externí zakázky ve Skandinávii a Francii, žádné mody nepoužívám tak nevím kde je problém.

Hellforce
      Účastník

No po pravdě,já mám podobný problém v ATS.Tam je to skoro stejný.Sice je tam nějakej ten výber ale poslední dobou je to slabota.I z velkých měst je to slabý.

Czarny drogi duch
      Účastník

Dělo se mi to taky v ats a už to funguje zas asi to byl bug nějakej

JirkaHammer
      Účastník

Pořád stále žádné externí zakázky na nové mapě Francie ani ve Skandinavii. To jsem si ty DLC kupovat nemusel když tam nejsou žádné externí zakázky.

morrelo
      Správce

Pošli log ze hry, třeba z něj zjistíme víc.

JirkaHammer
      Účastník

http://www.imgup.cz/image/LG6G
      Takhle to mám po celé mapě nového DLC Francie, když to DLC vyšlo normálně vše fungovalo ale poslední měsíc vůbec nic, nepoužívám žádné mody.

morrelo
      Správce

Psal jsem log, ne screenshot 🙂

JirkaHammer
      Účastník
      morrelo
      Správce

Log vypadá v pořádku, nevím, kde je problém. Napadá mě možná blokace ze strany firewallu, ale to jen střílím od boku.

Anonymní uživatel
      Neaktivní

Dobry den mam podobny problem v Iberii nemam zadne Externi zakazky a hlasi mi to toto: (Nepodarilo se propojit novy obsah s WoT,protoze aktualne pouzivany Steam neni shodny se Steam uctem pouzitym na profilu WoT)

A pritom mimo nove DLC Iberia mam Exterky normalne.
      Predem dekuji za vase rady.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.