Multiplayer

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Skipper a poslední změna proběhla před 8 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 17 vláken odpovědí
  • Autor
      Kamil Jet Li
      Účastník

Zdravím konvojaci :-D, mám dva dotazy
      1. Někde jsem četl,že je lepší mít profil na multi a zvlášť na single. Poté jsem pochopil proč.V single jsem měl připravený tahač v Praze na konvoj,poté jsem spustil multi,odjel jsem pár desítek metrů,vypl hru najel na single a tam kde jsem skončil v multi se vše zobrazilo,ale tahač nejel,pak černá obrazovka,do Windows nešlo najet,takže restart pc. Dělám něco špatně?

2. V multi jsem se chtěl přesunout do opravný,opětovný restart pc,což asi chápu, že to nejspíš nejde,neboť to je reálný čas
      Zrušení zakázky,měl to převzít jiný řidič a restart pc. Musí se dojet?

Skipper
      Moderátor

1) Rozhodně je lepší mít dva profily.. Jeden pro MP a druhý pro SP. Jelikož MP není oficiální, nikdy nevíš co udělá a co ti může s profilem provést. Může ho například nenávratně poškodit. Jinak chyby, které popisuješ dále se u mě neprojevují. Ani nevím o nikom, kdo by si na toto stěžoval. Spíše hledej chybku u sebe.

2) Přesun do opravny ani nic podobného, podobnou chybu nezpůsobuje, viz. odstavec výše. Zakázka se tedy dojet nemusí. To že v MP dojde k občasnému pádu nebudu vyvracet, ale rozhodně nedochází k věcem, které zde popisuješ.

Kamil Jet Li
      Účastník

Takže podrobněji. Zrušil jsem zakázku v multi,čekám na jiného ridice,čas se pretaci,objeví se můj tahač,chci jet,motor nenastartujetak dávám urychleně ctrl al del a černá obrazovka. Možná tam je nějaká delší prodleva než se vše vygeneruje,protože nic jiného mě nenapadá.

Skipper
      Moderátor

Tohle mi nedělá. Chyba bude někde u tebe.. 🙂

Hellforce
      Účastník

To vejrám,co ti to dělá.Já jezdím MP vlastně od začátku ale takový problémy jsem nikdy neměl.Je pravda,myslím minulý tejden mi to v MP spadlo,a to i poté v singlu,ale vyřešil jsem to načtením starší pozice.Sice jsem přišel o pár doláčů ale potom bylo vše OK.A co se týká MP v ETS2,tak tam jsem fakt nikdy problém neměl,a to jsem měl mody takže to byl taky slušnej bordel,ale nikdy mi to nepadalo nebo něco podobnýho.A dost často jsem přeskakoval z MP na singl a obráceně a nikdy nic.Jak píše Skipper,bude někde chybka u tebe,potažmo v přístroji.

Kamil Jet Li
      Účastník

Někdy ještě vyzkouším,zatím to neřeším,orientuji se na single,mp jsem poprvé zkoušel v sobotu kvůli konvoji.Pak dam vědět jak jsem dopadl.

Kamil Jet Li
      Účastník

Na truckgame jsem se dočetl u dvou lidi co mají stejný problém,takže nejsem jediný,přičemž jeden z nich vzápětí na to přišel. Jsem mu poslal zprávu jak to vyřešil, doufám, že mi odpoví.

Skipper
      Moderátor

Zajímavé. Dej vědět, co to dělalo.. 🙂

Kamil Jet Li
      Účastník

Tak jsem nezjistil nic, každy rychly přesun ať po lodi,či do opravny,zrušení zakázky či spánek mi způsobí zamrznutí hry s černou obrazovkou,zvuky tahače a okolí slyším.

Nový profil narychlo vytvořený s koupí vlastního tahače vyzkoušený s rychlou cestou do opravny mi funguje.

Původní profil od začátku hry musí způsobovat nějaká chyba,která nedokáže rychly přesun v čase přečíst a jedinou možností proč tomu asi tak bude je ze toto save bylo a je používané z warezu.

Dotyčný s truckgame mi stále neodpověděl 😕 🙁

drtikola
        Účastník

omlouvám se za zpoždění, nejsem toliko aktivní .) , vše jsem již napravil

Kamil Jet Li
          Účastník

V pohodě chlape,není to tvá povinnost mi jakkoliv odpovědět. Hlavně že už je vše vyřešeno 😀

Skipper
      Moderátor

Možná to nebude warezem, ale pozůstatkem v savu po nějakém modu.

Kamil Jet Li
      Účastník

Už jsem na to přišel,celý den zkouším všechny možnosti a konečně jsem se dopracoval postupně k odpovědi a to díky novému profilu.Není to warezem ani mody,nový profil založeny,garaž v Praze a ihned co to šlo jsem si koupil tahač,šel do MP,přesunul jsem se do opravny(to bylo v pořádku),raději ještě parkrát přímo v Praze do opravny(taky v pořádku),vzal jsem zakázku do Brna,odvezl náklad do Brna a zde jsem se přesunul do opravny a tady mě to trklo,protože se hra chovala stejně jako se starým profilem,přičemž až po 15 sekundach jsem se objevil v opravně.Tak jsem nahrál starý profil šel do MP a odcestoval do opravny,klasické zamrznutí hry a až asi po 5 minutách jsem se objevil v opravně.Tak mě ještě napadlo snižit detaily grafiky na minimum a podívejme,jak jsem očekaval,objeveny v opravně během 2 sekund oproti 5 minutam.A ted jako co?Nechci hrát na minimum,vzdyt to je strašné!

Kamil Jet Li
      Účastník

Tak se stal zázrak díky těm dvou buzikám.Zničili mi tahač tak jsem se 7 minut přesouval do opravny a ted už to prostě neděla,veškerý rychly přesun trvá pár sekund i nabídky nákladu mám v hlavním menu,předtím jsem je něměl,vždy jsem musel po svých do nějaké firmy.

Skipper
      Moderátor

Servery MP jsou nevyzpitatelne 😀

Kamil Jet Li
      Účastník

Problém byl u řidičů,to oni způsobili to zamrznutí.

Adam
      Účastník

Zdravím, mám takový problém ohledně TruckersMP, jsem zaregistrovaný a mám vše potřebné k instalaci, tak to bez problému stáhnu, teď si to najdu v PC, poté to otevru a instaluji, objeví se ty klaciske veci kam to mam ulozit a tak, dam presne adresu ETS 2 a kdyz to dobehne, dam dokoncit a po programu jakoby se prolomila zem, program nelze opravdu nelze NIKDE najit v PC, vůbec nevím co mám dělat… Můj PC: Intel Core i3-4130, 3,4 Ghz, 8ramky, 64bit system, NvidiaGeForce 750GTX.

Předem děkuji.

Skipper
      Moderátor

Ahoj Adame, to je vcelku nemilé. Trošku ten problém ale nechápu. Koukal jsi i do místa, které si zvolil pro instalaci? Nechápu, jak může proběhnout instalace v pořádku, aniž by instalační program neuložil data. To je vcelku nemožné. Pořádně se podívej a dej vědět.

Adam
      Účastník

Je tomu doopravdy tak, nejde opravdu nikde najít, já sám to nechápu a ještě předtím jsem se s něčím takovým nesetkal, tak jsem to zkoušel a zkoušel a pořád nic… tak jsem to už po několikáté smazal a stáhl zpět a najednou mi to začalo házet nějakou chybu: Unable to execute file in the temporary directory. Setup aborted. Error 5: Přístup byl odepřen. A nejde to pro změnu už vůbec spustit.
      Opravdu už nevím co dělat a jsem z toho zoufalý.

Skipper
      Moderátor

Můžeš mi popsat přesný postup, kterým postupuješ od stažení až po dokončení instalace?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 17 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.