Navázání postupu

Úvodní stránka Fóra Euro Truck Simulator 2 Poradna Navázání postupu

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Skipper a poslední změna proběhla před 8 roky a 5 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Will949
      Účastník

Zdravím, mám dotaz. V počítači mám 2 disky, na jednom mám Linux (ubuntu), který normálně používám a na druhém mám win 7, které používám jen velmi zřídka. ETS 2 jsem hrával přes steam a je nainstalovaný na tom druhém disku kde mám win7. Z prvního disku (z linuxu) na druhý disk (kde mám naistalovaný win 7 a ets2) se dostanu, takže si na linuxu spustím ets 2, ale už se mi neobjeví uložená pozice, kterou mám na win 7. Děkuji za každou radu.

Skipper
      Moderátor

Ahoj, v podstatě netuším, jak funguje Linux v tomto ohledu. Ve Windowsu je tvůj profil uložen v dokumentech. Pokud ho vezmeš a překopíruješ do složky, kam hra ukládá v Linuxu, mělo by to fungovat. Každopádně je nutné myslet na to, že když jednou budeš hrát na Linuxu a poté zapneš hru na Windowsu, budeš předtím muset překopírovat opět tu složku z Linuxu, jinak se stane, že ve Windowsu budeš mít tam naposledy uloženou pozici. 🙂 Zkus to, v případě dotazů se neváhej ptát dál.

Will949
      Účastník

To mě taky napadlo, vyzkouším to. Ovšem blbý je to, že nevím, kam se v linuxu ukládají pozice… Jinak zatím děkuji 🙂

Skipper
      Moderátor

To bohužel taky nevím.. Zkus vyhledat složku Euro Truck Simulator 2 a třeba na to někde narazíš. 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.