Úvodní stránka › Fóra › American Truck Simulator › Hlášení chyb (bugy) › Nedostupná benzinka u Flastagu
- Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel
Kamil Jet Li a poslední změna proběhla před 9 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
-
10. července 2016 v 09:13 #4137
Kamil Jet LiÚčastník -
10. července 2016 v 12:01 #4138
morreloSprávcePro příště poprosím o souřadnice místa, viz https://svetsim.cz/american-truck-simulator/otazky-a-odpovedi/#souradnice
Každopádně tento bug už mají vývojáři zaevidovaný 🙂
-
10. července 2016 v 16:51 #4139
Kamil Jet LiÚčastníkSorry,nechtělo se mi zase zkoušet něco nového pro mě s těmi souřadnicemi,když jsem stejně počítal,že tato benzinka byla viditelná snad pro všechny a byla dávno u vývojářu 🙂
-
10. července 2016 v 17:16 #4140
Kamil Jet LiÚčastníkA pokud nejsem blbý,jako,že nejsem,tak ty všemožné bugy od lítajícího kusu stromu po benzinku,budou opraveny ne ted nebo zítra,ale určitě až se změnou měřítká,pač to pro hraní hry nijak nevadí,nemýlím li se?
-
10. července 2016 v 17:26 #4141
morreloSprávcePokud jsou ty bugy v oblastech žlutě vyznačených silnic – https://svetsim.cz/wp-content/uploads/news/20160623_01/new_ats_rescale.jpg – tak určitě budou.
-
11. července 2016 v 11:18 #4142
HellforceÚčastníkJá nevím,ale podle mýho selskýho rozumu a mé „logiky“,nějak nechápu tvoji odpověd.Asi jsem blbej,ale píšeš,“pokud jsou ty bugy v oblastech žlutě vyznačených silnic bla bla bla -tak budou opraveny“.Jak můžou být ty bugy v těch žlutých oblastech,když ještě nejsou ani udělaný.Nemělo by to bejt napsaný tak,že „pokud je to v těch oblastech mimo žluté barvy,budou opraveny“.Pokud ale píšu blbost,hned at se to smázne
-
Odpověď byla upravena před 9 roky a 3 měsíci uživatelem
Hellforce.
-
11. července 2016 v 11:57 #4144
Kamil Jet LiÚčastníkNapsal to špatně,ale já jsem morrela pochopil. 🙂
Spíše,že veškeré bugy budou opraveny bud ted anebo až s příchodem měřítka.Vlastně oni to prodloužení cest mohou vzít s již existujících cest a která má nějaký bug,tak musí být opravena,takže to asi napsal dobře.
-
Kamil Jet Li.
-
-
11. července 2016 v 12:09 #4146
morreloSprávceNapíšu to srozumitelněji.
Pokud je ten bug z oblasti žlutě vyznačených silnic, tak ho nemá cenu reportovat, protože ta oblast bude předělána, čímž ten bug bude opraven. -
11. července 2016 v 12:35 #4147
HellforceÚčastníkJá jsem ted jezdil chvilku Project Cars a ani jsem se nemohl soustředit pořádně na jízdu,jak jsem furt přemejšlel jestli moje poznámka nevykazovala prvky kraviny.
-
12. července 2016 v 15:03 #4159
Kamil Jet LiÚčastník🙂
-
-
-
-
AutorPříspěvky
- Téma ‚Nedostupná benzinka u Flastagu’ nepřijímá nové odpovědi.