Úvodní stránka › Fóra › Euro Truck Simulator 2 › Poradna › Písklavé zvuky ve Wotru
- Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Skipper a poslední změna proběhla před 8 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
-
5. července 2016 v 10:37 #4098Kamil Jet LiÚčastník
Tak včera jsem zkoušel normální zakázku v MP a pís. zvuky během 2 hodinové jízdy nikde.Minule jsem si na to ztěžoval v SP při Wotr zákazce a dnes v MP opět Wotr zakázka a písklavé zvuky byly,takže usuzuji,že to způsobuje Wotr.Kdyby snad někdo tušil co to způsobuje budu rád za rady a předem děkuji.
Záznam
-
5. července 2016 v 18:06 #4104morreloSprávce
To je zajímavý, skoro si říkám, jestli to není nějaká součást tahače. Ale jinak nemám tušení, co by mohlo být příčinou.
-
5. července 2016 v 22:46 #4105SkipperModerátor
To je retardér ne?
-
6. července 2016 v 01:32 #4106diZZyÚčastník
Taky tam slyším jen retardér.
Moje úvaha: Při WoTr zakázkách je rychlost omezena na 90km/h. A pokud máš ve hře nastavený „automatický retardér“, tak při překročení této rychlosti (např. jízda z kopce) tahač začne automaticky přibrzďovat pomocí onoho retardéru.
Každopádně WoTr zakázka neupravuje zvuky, počasí, fyziku ap.
Ale taky možná plácám hlouposti… -
6. července 2016 v 07:15 #4107Kamil Jet LiÚčastník
Z těmito zvuky jsem se nikdy nesetkal,dlc jsem deaktivoval,to,od kterého to začlo,nepomohlo.V amerikách mi to nedělá a podotýkam,že retarder mám odjakživa vyplý.
-
6. července 2016 v 08:20 #4108Kamil Jet LiÚčastník
Takže chlapi vyřešeno,sice to přetrvává,ale aspon mám další problém za sebou.Vemu to postupně:
diZZy,neuvědomil jsem si,že mám sledovat,kdy mám ty zvuky a ano dělá to z kopce,ale ne retardér,ten mám vyplý a když jsem ho zapl a začal brzdit,tak ty zvuky tam byly,bohužel tyto zvuky jsou jiné,než které trapí mě.Jsou sice velice podobné,ale ne ty samé.
Tvrdil jsem,že jsem se s těmi zvuky nikdy nesetkal a taky nebylo kdy,protože jsem nikdy nejezdil s omezovačem a wotr hrají asi měsíc a zvuky začaly,když jsem začal jezdit wotr už jenom v MP a jelikož jsou cesty prázdné,tak zapnu při 90km/h tempomat a jedu li z kopce 91 km/h začnou ty zvuky,přidám li plyn zvuk okamžitě zmizí.Takže to způsobuje zapnutý tempomat.
- Odpověď byla upravena před 8 roky a 4 měsíci uživatelem Kamil Jet Li.
-
6. července 2016 v 10:09 #4110morreloSprávce
Jo, to souhlasí, pokud máš chytrý tempomat, protože ten k brzdění využívá retardér. Takže pokud ty zvuky nechceš slyšet úplně, mělo by stačit nastavit si normální tempomat.
-
6. července 2016 v 10:28 #4111Kamil Jet LiÚčastník
Ok díky za radu.Ani mi ty zvuky nevadí,myslel jsem že je něco zase špatně s hrou.
- Odpověď byla upravena před 8 roky a 4 měsíci uživatelem Kamil Jet Li.
-
6. července 2016 v 10:58 #4113SkipperModerátor
Jak píše morrelo.. Je to jednoznačně chytrý tempomat, který spíná retardér. Otázkou však je, jestli při WoTr zakázce není povolen defaultně. Proto jsi se s ním jinak nesetkal. 🙂
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.