Priority ve správci modifikací

Úvodní stránka Fóra Euro Truck Simulator 2 Poradna Priority ve správci modifikací

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
      tomsam
      Účastník

Již několikrát jsem na tohle v diskuzi narazil. Mohl by mi někdo prosím vysvětlit k čemu je to vlastně důležité ? To třeba přidaný tahač nesmí mít vyšší prioritu než má mapa apod. ??? A kdybych třeba měl staženo více modů a nastavil jim špatnou prioritu, tak mi může spadnout celá hra ??

morrelo
      Správce

Priorita určuje, v jakém pořadí se načítají modifikace. Správně nastavit prioritu je důležité hlavně když používáš více modifikací, které mění stejnou věc, aby se vzájemně nepřepisovaly. Tahač nemusí mít vyšší prioritu než mapa, protože se v tomto případě modifikují dvě na sobě nezávislé věci, ale kdybys měl třeba dva modifikované tahače, které upravují stejný původní tahač, tak bude fungovat jenom ten s vyšší prioritou.

dracopet
      Účastník

Ano,to je moc dobrá odpověď.Při přecházení na novou verzi hry je potřeba zkontrolovat mody,aby nedocházelo k padání hry.Sám používám až 70 modifikací ve hře a proto řazení modů je pro mě důležité.Nejdůležitější je přidání více map do hry.Dnes již autoři uvádějí jak položky map uspořádat ve správci modifikací a kam je dát a mělo by se to dodržet,jinak nefungují.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.