problem s Logitech driving force GT

Úvodní stránka Fóra Euro Truck Simulator 2 Poradna problem s Logitech driving force GT

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel morrelo a poslední změna proběhla před 6 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      Kyzny
      Účastník

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda někoho něco nenapadne. Mám volant Logitech driving force GT. Používám Win10 a nabídlo mi to nový software pro zařízení logitech. Bohužel jsem to naistaloval a volant ve hře přestal fungovat. Zjistil jsem, že ho software od logitechu nevidí. Odinstaloval jsem jsem stažené soft a znovu nainstaloval správnou verzi. Volant znovu inicializoval a ve hře začalo být vše zas „OK“. Nastavení ve hře i v ovladači volantu mám totožné jako před tím. Narazil jsem ale na problém, že vždy než začnu hrát musím otevřít ovladač od volantu. Pokud to neudělám a spustím ETS2 tak má volant rozsah pouze 200°. Pokud nejdřív odevřu nastavení volantu a pak spustím ETS2, tak je rozsah 900°

díky

morrelo
      Správce

To je správně, Logitech Profiler musí být při hře spuštěný, nemusí být přímo otevřený, ale spuštěný ano.

Kyzny
      Účastník

to je jasny, spusteny je automaticky, staci ho pouze otevrit a zavrit. Leda ze by ho Win nejak killovaly a tvaril se, ze je aktivni a nebyl

PetrPeet
      Účastník

Ahoj mam také dotaz ohledně tohoto volantu

mam nově win 10 a při každém prvním spuštěni nejde zatáčet jde ztuha musím dát nastavení-zpěptnou vazbu – zaškrtnou odškrtnout pak zatáčí normálně udělám to třeba v ETS a v ATS už nemusím ale jakmile restartují pc nebo znova pc zapnu a začnu hrát musím znova do nastaveni

u win 8 mi to nedělalo

nevíte co stím?

morrelo
      Správce

Máš nainstalovaný Logitech Profiler?

Dominik824
      Účastník

Zdravim.. chtěl jsem se zeptat. Mám Logitech GT. A když třeba hraju ETS2 tak když jedu rovně, tak ten volant strašně drnčí.. tak mě napadlo jestli někdo neví co by to mohlo být

morrelo
      Správce

Force feedback (zpětná vazba)? Dá se snížit/vypnout v nastavení jak volantu tak ve hře.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.