Rocket League

• Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel morrelo a poslední změna proběhla před 8 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 vláken odpovědí
  • Autor
      Kamil Jet Li
      Účastník

Kde mám autíčko? Vyzkoušel jsem asi 5 tahačů a ono nikde,přesto míček tam mám.

Skipper
      Moderátor

Tak to netuším, autíčko musíš přidat na bod na palubovce. 🙂

Kamil Jet Li
      Účastník

Jo to vím,bohužel žádný bod tam není ani omylem,palubovka je cista jen s přidáním jmenovek. Ještě zkusím vypnout mod malé zrcatka jestli to není tím.

Kamil Jet Li
      Účastník

Tak nic,autičko nebude,stejně tam netlemím,asi nějaký bug 🙂

Skipper
      Moderátor

To je divné.. V jakém, že to máš tahači? :O Ty body tam musí být.

Kamil Jet Li
      Účastník

Asi 5 tahačů různých značek jsem vyzkoušel,změnil jsem interier na standartní nebo exkluzivní-nepomohlo.Bod mám jen nahoře na clony,zrcátka,míček a dvě na jmenovky.Žádný tahač to nemá.

Skipper
      Moderátor

Je to divné. :O

morrelo
      Správce

Je to tak, nevím jestli je to záměrně (asi ano, ale ověřím to), ale pokud hráč nemá koupené DLC Cabin Accessories, tak nemá možnost přidat věci na palubovku. Bez tohoto DLC je k dispozici jenom pár svátečních visacích předmětů, RL míček a vánoční záclonky.

morrelo
      Správce

Tak záměrně to není. Je to opravdu chyba (jediné tahače, kde to funguje, jsou Iveca), ve všech ostatních možnost přidat cokoliv na palubovku není. Díky za ozvání se, už je to nahlášené 🙂

Kamil Jet Li
      Účastník

Tak dobrá zpráva,verze 1.23.3 obsahoval jen míček,dnes po spuštění steamu se ETS aktualizovalo na verzi 1.23.3.1 a hned mi bylo jasné že už to tam bude a je.Vyřešeno.

morrelo
      Správce

Ano, právě dnes to bylo opraveno 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.