Úvodní stránka › Fóra › Off-Topic › Spintires – pád
- Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel
morrelo a poslední změna proběhla před 9 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
-
1. března 2016 v 16:25 #1780
CarbonUndercoverÚčastníkVím že s touhle hrou se to tu nezabývá, ale nenarazil jsem zatim na žádný český web, který by se tim zabýval. Tak budu doufat, že mi tu někdo poradí. Koupil jsem si Spintires. Nějakou dobu to šlapalo v pohodě, včera mi to dvakrát spadlo a dneska když to zapnu, tak to vždycky asi tak do pěti vteřin spadne. Zkusil jsem to reinstalovat a nepomohlo to.
Log soubor: http://ulozto.cz/x9MU1d2D/spintires-2117156-crash-2016-3-1t15-10-9c0-mdmp-
Téma bylo upraveno před 9 roky a 8 měsíci uživatelem
morrelo.
-
Téma bylo upraveno před 9 roky a 8 měsíci uživatelem
-
2. března 2016 v 18:25 #1790
morreloSprávceTady jsem našel topic, kde řešili stejný problém, stejný kód chyby – http://www.oovee.co.uk/forum/topic/9192-spintires-wont-open/
K pádu došlo při zápisu nebo čtení paměti, pokud chceš zjistit co přesně, budeš muset kontaktovat vývojáře.Každopádně doporučují tam zkusit smazat všechna herní nastavení a data z mezipaměti a přesunout uložené pozice, případně zkusit vypnout antivirový program.
-
2. března 2016 v 21:25 #1792
CarbonUndercoverÚčastníkNo právě že ty nastavení se smazali při tý reinstalaci. I uložený pozice se mi smazaly. A jak smažu ty data z mezipaměti? Jinak ti moc děkuju za ochotu. 😉 Ještě zkusím ten antivir.
-
2. března 2016 v 21:31 #1793
CarbonUndercoverÚčastníkTak teď jsem zkusil ten antivir a nepomáhá to.
-
2. března 2016 v 21:46 #1794
morreloSprávceTo nevim, vycházim z toho, co psali na tom fóru, víc tam není.
-
3. března 2016 v 08:16 #1795
Adamo.KÚčastníkMel jsem presne podobny problem.Uz sice mam Spintires cca rok,ale az ted mi taky zacal blbnout s tim,ze mi hra zacala padat z niceho nic.Spustil jsem hru a po chvili me to hodilo do Win.
A pomohlo mi,kdyz si najedes na Steam a klasicky jako u ETS,kde jsou aktualizace a betaverze.Tak v polozce Betaverze je polozka Legacy (Build) tak to si stahni,ma to nejakych 430 Mb a od te doby mam klid a vse funguje krasne jak ma. -
3. března 2016 v 09:11 #1796
CarbonUndercoverÚčastníkOk, moc díky. Hned jak se dostanu domu k pc, tak to zkusim a napíšu jak jsem dopadl. 🙂
-
3. března 2016 v 16:35 #1801
CarbonUndercoverÚčastníkVýborně, šlape to. Tak ještě jednou dík. 🙂 🙂 🙂
-
3. března 2016 v 17:36 #1802
Adamo.KÚčastníkNemas za co,hlavne ze se problem vyresil.
Taky jsem byl z toho divny,kdyz mi hra porad padala. -
3. března 2016 v 17:52 #1803
morreloSprávceTeď koukám, že se jednalo o bug, který byl podle všeho dnes vyřešen, na Steamu už můžeš stáhnout aktuální verzi.
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.