Steam

• Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel vasekg a poslední změna proběhla před 8 roky a 5 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
      vasekg
      Účastník

Neviem, čo sa stalo, ale pri spúšťaní ETS2 zo Steamu mi hra vôbec nenabehne. Dokonca s hláškou, že Program ETS2 – steam prestal pracovať. Problém zapríčinil, že program prestal správne pracovať.
      Tak neviem, lebo doteraz to nabehlo vždy OK. Mám Win10Pro 64bit. Skúsil som znova nainštalovať Steam, znova prihlásiť, ale nepomohlo. Čo by som mal urobiť – vie mi niekto poradiť? Alebo aké údaje poslať, aby sa na to niekto pozrel.

morrelo
      Správce

Při spuštění hry na Steamu zkus nastavit jiné grafické rozhraní (místo opengl directx a naopak). Někdy taky může být chyba na straně Steamu.

vasekg
      Účastník

Predtým som to púšťal cez opengl, lebo directx mi robil akési pruhy cez obrazovku, ale teraz je to cez directx OK, ale cez opengl to vôbec nenabehne. Tak neviem, asi to bude fakt otázka ovladača garfiky. Ale som si spomenul, že som pre asi 2-4 dňami inštaloval nový ovladač pre grafiku (GTX660Ti) a možno ten nový sa nejako neznesie. No uvidíme, čo bude ďalej. Ale aj tak vďaka za usmernenie.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.