Trhanie hry

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel dracopet a poslední změna proběhla před 8 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 vláken odpovědí
  • Autor
      vasekg
      Účastník

Neviete, kde je nejaká chyba, keď mi obraz trhá? Bolo to stále OK, ale tak posledné 3 týždne to trvá. Keď dám nastavenie grafiky na minimum, je to o niečo lepšie, ale je to tam stále. Mám W10 Pro 64bit, 8 GB RAM, GT660Ti, idem cez Steam. Treba niekde niečo lepšie nastaviť, alebo čo?? Ten požitok z jazdy už nie je to, ako to bývalo. Poraďte…

Skipper
      Moderátor

Procesor? Možná zkus aktualizovat ovladače. 🙂

vasekg
      Účastník

Tak neviem – ovladače sú aktuálne, procesor … neviem, nevykazuje mi evidentne chyby, detaily, na minimum, vypnuté vlastne všetko, aj novo spustená hra trhá …. Ale keďže mám na PC ešte aj Win7, 32bit. tak tam to beží v pohode. Čiže predpokladám, že chyba je asi niekde vo Win10, 64bit. Alebo cez Steam to môže byť problém??? Ako to zistiť?

Kamil Jet Li
      Účastník

Hledáš chybu asi na špatném místě,vrať se o 3 tydny nazpět. Já mám win 10,hrají to přes steam 64 bit a to mám procesor q8200,ati 4550 a 4 gb ram a obraz mi neskube.Kdysi jsem hraval dve hry,u kterých mi skubal obraz i pri snížení detailu a to nebyly tak náročné hry a přesto to nepomohlo,az poté jsem zjistil,že mi to dělal procesor respektive program přesněji peerblock,když jsem ho zastavil skubani bylo fuč. Takže hledej nějaký program který jsi instaloval před těmi třemi týdny a možná najdeš kde je problém.

Skipper
      Moderátor

Ale jen možná.. Spíše bych se taky zaměřil na to, kde je chyba u tebe a neházel chybu na Steam nebo Windowsy.

vasekg
      Účastník

@Kamil82 : No že by to mohlo být nejakým programom ma ani nepadlo – ale vyskúšam…

@Skipper
      : Ale ja nehádžem chybu na Steam ani na Okná – len hladám, keď doteraz to bolo OK. A to môže byť aj medzi monitorom a stoličkou, ale môže to byť aj tým monitorom, alebo aj PC, alebo aj … aj … aj možností je veľa. A ak sa s tým už niekto pasoval, možno poradí

Kamil Jet Li
      Účastník

Musíš zjistit když to zacalo trhat,co jsi předtím instaloval,co jsi delal s pc,poté budeš chytřejší. Jiné hry jsou v pořádku?

vasekg
      Účastník

Ono to bude asi trocha problém, lebo všetky hry sú na Win 7. Ale skúsim niečo znova nahodiť na W10 a uvidím. Inak som už vo W10 odinštaloval kadečo, ale problém trvá …

dracopet
      Účastník

Přes steam hraje již asi každý.Mám Win 10 – 64 bitů – 16 GB RAM – GTX 970 Strix hru mám nastavenou přes GeForce Experience a zapnutý Turbo režim přes TuneUp Utilities – hra se mi neseká už hodně dlouho.Celý počítač každý třetí den čistím přes Advanced SystemCare verzí free .

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.