Překlad Trucks & Trailers, obrázky z Euro Truck Simulator 2

Opět tu máme několik věcí naráz. Tentokrát jde o upozornění na probíhající komunitní překlad hry Trucks & Trailers, a pak tu máme několik nových obrázků z Euro Truck Simulator 2 i T&T.
Začneme překladem T&T. Jak už jsme psali v jedné z předchozích novinek, SCS Software se rozhodli nechat překlad do národních jazyků na komunitě. Celá akce už pár dní probíhá, a je otevřená všem. Mezi překlady je i čeština (hra je původně v angličtině), proto bychom všechny kdo se chtějí podílet rádi vyzvali – připojte se! My už se také podílíme. Předpokladem pro aktivní účast je pochopitelně dobrá znalost angličtiny, ale neuškodí ani základní technické znalosti, a důležitá je i dobrá vyjadřovací schopnost a znalost české gramatiky. Ovšem nemusíte přímo pracovat na překladu, stačí když budete provádět kontrolu a hlasovat pro nejlepší překlady. Čím více lidí překlady zkontroluje a ohodnotí, tím lepší ve výsledku budou. Takže můžete se zapojit i když nemáte potřebné znalosti, stačí překlady alespoň hodnotit.
Vše potřebné, včetně odkazu na stránky projektu, najdete zde. Pokud vše proběhne v pořádku a bez excesů, je pravděpodobné že tímto způsobem se bude překládat i ETS 2.
No a nyní již ke slíbeným obrázkům. Prvních šest je z T&T, druhá šestice je z ETS 2 (různé blíže neurčené krajiny, letiště v Nizozemí).

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8
Novinka 9 Novinka 10
Novinka 11 Novinka 12

Zveřejnit odpověď