ADR licence, dovednostní body, stromy a další…

V této novince si můžete prohlédnout několik opravdu povedených obrázků z ETS 2 a dozvíte se něco málo o nových systémech hry.

ADR licence

Následující obrázek poodhaluje nové zajímavé náklady a s nimi související ADR licence. Ty už nejsou pouze 3, ale rovnou dvakrát tolik. Je celkem logické, že se ve hře neobjeví například ADR třída 7, protože radioaktivní náklady se v Evropě moc často nepřevážejí.

Novinka 1

Dovednostní body

Na tomto obrázku můžete vidět, že vývojáři do hry implementovali jakýsi dovednostní přehled, dle kterého můžete zhodnocovat své zkušenosti z jízd. Jedná se o obdobu „levelování“ známého z RPG her, ovšem v daleko koncentrovanější podobě. Je to prosté, z jedné jízdy získáte např. 5 bodů a ty si můžete rozdělit mezi několik kategorií. Čím více bodů budete u které kategorie mít, tím více budete na danou oblast specializováni, a tím lukrativnější náklady budete posléze dostávat.

Novinka 2

Stromy

Zde máme houf dalších obrázků zobrazujících experiment se stromy. V podstatě můžete vidět, jak dokonale a v jak hojném počtu dokážou vývojáři okolní vegetaci vytvořit, nicméně vše končí u grafických karet, které by jednoduše takovéto množství stromů nezvládly. Musíme uznat, že to vypadá velice hezky, ale v konečné hře se s tímto opravdu nesetkáme. Vývojáři ovšem pilně pracují na krajině tak, aby ji zvládly vykreslit i slabší stroje.

Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8
Novinka 9 Novinka 10
Novinka 11 Novinka 12

Několik dalších obrázků

Nakonec si můžete prohlédnout pár obrázků, které žádnou zajímavou věc neodhalují, ale rozhodně stojí za zhlédnutí…

Novinka 13 Novinka 14
Novinka 15 Novinka 16

Zveřejnit odpověď