Soutěž o Euro Truck Simulator 2 začíná již tento víkend

Jak již bylo předesláno v jedné z předchozích novinek, vývojáři si pro nás na tento víkend přichystali menší soutěž o 3 aktivační klíče na Euro Truck Simulator 2. Soutěžit se bude ve hře Scania Truck Driving Simulator, kde bude úkolem projet jednu z map v nadcházejícím updatu co nejrychleji.

Update vyjde tento pátek (3. 8. 2012) a bude obsahovat dvě nové „Nebezpečné jízdy“. Soutěžit se bude samozřejmě v té tvrdší a náročnější. 3 nejlepší časy, které budou v žebříčku zaznamenány v neděli 5. 8. 2012 ve 22:00 středoevropského času, budou obdařeny již zmiňovanými aktivačními klíči, jakmile hra vyjde ve své digitální podobě. Pochopitelně se snažte soutěžit férově, veškeré pokusy o podvod budou namísto výhry zabanovány. A pokud ještě nemáte účet na oficiálních stránkách hry, nezapomeňte si jej rychle založit, jelikož bez něho výhru nemůžete získat.

Pro ten další update, který by měl být vydán hned, jakmile soutěž skončí, mají již vývojáři nachystané slibované rozšíření mapy volné jízdy, které rozhodně není nikterak malé, hráči se dočkají téměř zdvojnásobení původní velikosti mapy. A abyste si to dokázali blíže představit, můžete se podívat na obrázek níže. Nová část mapy je vyznačena modře.

Novinka 1

Zveřejnit odpověď