Euro Truck Simulator 2 dosáhl fáze Gold

Pro Euro Truck Simulator 2 byly doladěny a vyřešeny ty nejdůležitější závěrečné problémy, veškeré překlady jsou rozesílány distributorům a ETS 2 se právě lisuje ve výrobnách pro maloobchodní trhy. Tímto je tedy vývoj Euro Truck Simulator 2 konečně dokončen a my můžeme oslavovat.

Vývojářům ovšem odpočinek dopřán není. Neustále pracují na kódování, opravování a vylepšování hry, které my obdržíme ve formě updatu naplánovaného hned na den vydání. Digitální verze budou pochopitelně mít tento update již zakomponovaný v sobě.

Vývojáři taktéž uvažují o možných větších DLC či rozšíření (zda-li placené, to nevíme), na kterých budou pracovat, pokud zaznamenají, že se jejich produkt dobře prodává a má tudíž smysl jej vylepšovat, opět to tedy záleží na vaší podpoře. Mimo jiné se také chtějí prezentovat ve službě Kickstarter, což podle vývojářů přinese jejich společnosti větší výdělky, podle nás to ovšem moc šťastné řešení není.

A aby tato novinka nebyla úplně suchá, máme pro vás i jedno inspirativní video od jednoho ze zarytých betatesterů, které ukazuje otevřené vnější hranice ETS 2. Zároveň tak nabádá fanoušky, aby si ETS 2 opravdu koupili a podpořili tak vývojáře, kteří za to mohou dále mapu rozšiřovat a celou hru vylepšovat.

Zveřejnit odpověď