Euro Truck Simulator 2 se blíží k cílové rovince

Posledních několik dní tvořilo SCS Software tzv. Release Candidates (RC) pro Euro Truck Simulator 2. RC verze je připravena na export k distributorům, pokud se již neobjeví další chyby vážně ovlivňující chod hry. Jak to tak ale bývá, chyby se našly, a nebylo jich málo, a tak stále ještě není Euro Truck Simulator 2 zcela připraven na vydání.

Přesto jde ale vše takřka podle plánu, a vývojáři jsou na pokraji úplného dokončení a přehoupnutí se do stavu „Gold“ – sice poněkud unavení, ale i tak můžou být hrdí na svůj největší herní počin v celé své 15leté historii. Hra není dokonalá, sem tam se budou objevovat chyby, po vydání ovšem vývojáři na ETS 2 nezapomenou, objevené chyby se budou snažit odstranit a už teď jsou v přípravě různé přídavky i rozšíření mapy.

Datum vydání v Evropě je stále stanoveno na 19. října (jak pro fyzickou, tak digitální verzi). U některých lokálních distributorů se ale může datum vydání o pár dní lišit. Nezapomeňte, že SCS Software není Apple nebo Blizzard, kteří si mohou zajistit půlnoční prodeje ve všech zemích světa naráz.

Nezapomeňte také na seznam fanouškovských videí z ETS 2 od betatesterů. Na něm se nedávno objevilo mimo jiné i jedno povedené video zachycující krásy ETS 2 podkreslené epickou hudbou, takže jej nezapomeňte minimálně v rámci čekání zhlédnout níže.

Některé dobré zprávy přichází i z distribučních kanálu. Zatímco se ETS 2 moc nedaří protlačit se na Steam, již teď jej můžete najít na distribuční službě Origin pod záštitou Electronic Arts. ETS 2 se tam dostal přímo na hlavní stránku mezi nejžádanější tituly dnešní doby.

Novinka 1

Zveřejnit odpověď