Licencované tahače DAF, launch trailer pro ETS 2, otázky a odpovědi

Licencované tahače DAF

Vývojáři včera oficiálně potvrdili, že se v připravovaném updatu pro Euro Truck Simulator 2 objeví licencované tahače DAF XF v celé své kráse. Celkem už tak máme ve hře 5 licencovaných tahačů a dle dřívějších novinek jsou rozjednány i další dvě značky tahačů, takže doufejme, že i ty budou úspěšně implementovány do hry.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4

Spolu s licencovanými tahači DAF nás v updatu čeká mnoho dalších změn, zejména různé úpravy mapy, vylepšení AI (můžeme lehce naznačit, že přibude také nový dopravní prostředek), vylepšení fyziky tahačů, vylepšení osvětlení, překlad do více jazyků a další. Vydání updatu je očekáváno přibližně za 2 týdny.

Launch trailer pro ETS 2

Britský distributor Excalibur Publishing vydal svůj launch trailer pro Euro Truck Simulator 2, na který se můžete níže podívat. ETS 2 je zároveň 6. nejprodávanější hrou v britském obchodě Amazon a v Německu dosáhl první pozice, co se týče prodejnosti a to na základě prodeje za pouhé 3 dny, což je skvělý úspěch a v tu dobu na chvíli překonal i momentálně vydané AAA tituly jako FIFA nebo XCOM.

Otázky a odpovědi technického rázu

Na závěr tu máme přeložených pár nejčastějších otázek a odpovědí technického rázu ohledně ETS 2, které se za poslední dobu objevily:

Otázka: Již delší dobu jsem v pohodě hrál a teď najednou nejsou ve hře žádné zakázky, které bych si mohl vzít, co je špatně?
Odpověď: S největší pravděpodobností máte nainstalovaný poškozený mod mapy. Autoři těchto upravených map nevědí, že prostě uložení mapy není dostatečné pro správný chod ve hře. Řešením tohoto problému je vymazání upravené mapy a posunutí času ve hře buď spánkem nebo pomocí konzole příkazem g_set_time. To umožní systému ekonomiky vygenerovat nové zakázky po celé mapě.

Otázka: Nainstaloval jsem „skvělý“ tahač s vylepšením a příslušenstvím, ale hra vždy po několika minutách spadne, i když jsem mod odstranil, můžete pomoci?
Odpověď: Dejte si pozor na poškozené modifikace, které byly šířeny hned první dny po vydání hry. Autoři modifikací se stále učí veškeré potřebné věci, aby mohli vytvářet bezproblémové modifikace. Pokud uložíte hru s nějakým příslušenstvím nainstalovaným z modifikace a poté mod odstraníte, hra není na tuto situaci připravená a snaží se chybějící prvky načíst, přičemž může spadnout.

Otázka: Již několik dní jsem v pohodě hrál a najednou mi hra řekla, že jsem zpět přepnutý do demo režimu a pro pokračování musím hru aktivovat.
Odpověď: Toto je předpokládané chování hry pokud je hra aktivována zablokovaným klíčem. Vývojáři pravidelně banují uniklé klíče, které jsou široce sdíleny na internetu pomocí warezu. Z toho důvodu nedávejte nikomu svůj aktivační klíč!

Zveřejnit odpověď