Cesta do Rakouska v Euro Truck Simulator 2, krátké prohlášení vývojářů

Vývojáři v těchto dnech dokončují umísťování dopravního značení do mapy, a během testování určitých oblastí nafotili spoustu obrázků. Dnes vám přinášíme první část z nich. Krom prostředí a světelných efektů stojí za pozornost také GPS/palubní počítač, ve hře pojmenovaný Route Advisor. Podle všeho to vypadá, že zcela nebo z větší části nahradí HUD, protože v sobě koncentruje všechny podstatné informace, tj. mapu, rychlost, hodiny a kalendář, některé informace o aktuálním kontraktu, palivoměr, atd.
Všechny obrázky byly foceny za dne, ale vývojáři slibují, že velmi brzy uveřejní další sadu obrázků, tentokrát focených za soumraku a v noci, a údajně se máme na co těšit.

A nyní již k onomu prohlášení. Ony jsou vlastně dvě, a nemá cenu to moc rozpitvávat.
Takže za prvé, dokud datum vydání ETS 2 neřeknou sami vývojáři, tak všechno, co se kde objeví, je jen odhad nebo spekulace fanoušků nebo prodejců/distributorů. Hra se sice blíží dokončení, ale kvalita výsledného produktu má přednost před jakýmkoliv pevně stanoveným datem.
A za druhé, multiplayer v ETS 2 nebude, nebude, a ještě jednou nebude, ať už kdokoliv nadává, naříká, nebo prosí, jak chce. Není zkrátka v možnostech SCS Software udělat kvalitní MP se současným rozpočtem a v rozumném časovém rámci. Už se s tím smiřme, a doufejme že možná jednou…
Mě osobně, jakožto tak trochu staromilci, MP nijak chybět nebude. Nejsem zastáncem cpaní MP složky do všech her, a přímo nesnáším, když se cpe i tam, kde je vysloveně nežádoucí. Ale to je jen můj názor, a netvrdím, že je jediný správný.

A teď už k tomu, proč tu jsme, obrázky…

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8
Novinka 9 Novinka 10
Novinka 11 Novinka 12
Novinka 13

Zveřejnit odpověď