Nahrávání zvuků tahače Volvo FH16 500, oficiální fórum SCS Software spuštěno

Po delší době tu máme opět video z nahrávání zvuků, tentokrát tahače Volvo FH16 500, které bylo natočeno na začátku prosince za poměrně mrazivého počasí, alespoň si tak mohli vývojáři vyzkoušet chování tahače za jiných podmínek. Stalo se tak díky navázaní spolupráce se společností Volvo a zároveň se tak nejspíše dočkáme této značky v nadcházejícím updatu, který je plánován na začátek příštího roku.

Nahrávání probíhalo opět se společností Silent Noise, opět se natáčelo na tlustickém letišti a tahač zapůjčila společnost Volvo Trucks Czech Republic.

To ovšem není jediná činnost vývojářů za poslední dobu. Již brzy nám představí plány jejich třech nových projektů, které jsou nyní v pre-produkci. Zároveň právě spustily již anoncované oficiální SCS Software fórum, ve kterém můžete diskutovat o jejich veškerých vydaných hrách, šířit své nápady, náměty či postřehy a rady. Znalost angličtiny je ovšem téměř nutností. Vývojáři však zatím nechtějí kolem spuštění fóra dělat moc humbuku, berou to jako zkoušku ohněm, potřebují dokončit finální strukturu fóra a posílit tým moderátorů.

Zveřejnit odpověď