SCS Software vám přejí veselé vánoce a šťastný nový rok 2013

SCS Software s tímto přáním zároveň poodhalili své plány do příštího roku, pojďme se tedy na ně podívat.
Jak již vývojáři naznačovali ve svých předchozích novinkách na blogu, na základně masivního přísunu informací od fanoušků uvažují o rozšíření svých možností do několika oblastí najednou.

Aby poznali, co bude obnášet provoz několika projektů najednou, rozdělili celou společnost do několika menších týmů. Každý tým má za úkol výzkum, pre-produkční analýzy a orientační plánování. Cíl mají jasný, nechtějí znovu strávit 2 nebo 3 roky prací na jednom projektu, nýbrž chtějí prozkoumávat, jak dělat projekty s různými obchodními modely zároveň, aby mohli svým fanouškům přinášet více nových her a častěji.

Jedna věc je ale jistá, stále budou pokračovat v přidávání funkcí a rozšíření pro Euro Truck Simulator 2. Kromě běžných updatů mají v plánu také volitelně placené stažitelné balíčky (DLC), které budou rozšiřovat mapu. Na jednom již pracují a na začátku příštího roku nejspíše požádají opět o pomoc své fanoušky na projektu www.indiegogo.com s cílem získat jejich zpětnou vazbu na životaschopnost těchto rozšíření.

Aby vývojáři trochu naznačili, jaké projekty mají v plánu, za nemalé náklady si koupili důležité domény, které leccos vypovídají. Jsou jimi www.americantrucksimulator.com, www.eurocoachsimulator.com a www.worldoftrucks.com. Zdá se tedy, že se opět podíváme do Ameriky, dočkáme se jakéhosi autobusového simulátoru a podle třetí domény i nějaké ultimátní truckové hry (že by konkurence World of Tanks?), každopádně plány jsou pořád jenom plány a teprve čas ukáže, jestli se je podaří naplnit.

Oficiální SCS Software fórum má zatím 400 registrovaných členů, vypadá to tedy na pomalejší start. Jako dobrý důvod pro připojení se může nyní být možnost diskutovat připravované projekty na základě předběžných plánů, pokud tedy ještě nejste členem, rozhodně doporučujeme přidat se.

Za celý tento web ještě na závěr dodatečně přeji všem krásné vánoční prázdniny či dovolenou a všechno dobré do nového roku. A pokud jste tak ještě neučinili, rozhodně si přečtěte náš výroční článek, ve kterém se dozvíte pár zajímavostí o historii našeho webu.

Zveřejnit odpověď