Vychází opravný patch 1.3.1 pro Euro Truck Simulator 2

Stejně jako v případě patche 1.2.5, i ten nejnovější se neobešel bez problémů. Vývojáři si samozřejmě nemohli nevšimnout všelijakých debat a stížností hráčů, kteří měli problémy s nekompatibilními modifikacemi do hry. Hned včera reagovali radami, co v případě problémů dělat, a dnes rovnou vydali malý opravný patch, který z velké části řeší tyto problémy sám.

Tento patch neobsahuje žádné nové funkce ani žádné změny funkčních prvků hry. Vše, co je nového, je značné vylepšení kódu, když hra načítá uložené pozice/profily s problematickými modifikacemi vytvořenými pro předchozí verze.

Pokud mody nepoužíváte, nebo jste nenarazili na žádné modifikacemi způsobené pády hry, nemusíte s aktualizací spěchat. Avšak pokud jste měli problémy třeba jen s načítáním profilu hráče, nebo jste zaznamenali pád při použití retardéru, nebo při použití modu upravujícího fyziku hry, právě tento patch by vám mohl pomoci.


Opravný patch 1.3.1 pro Euro Truck Simulator 2 se Steam uživatelům stáhne a nainstaluje jako vždy automaticky. Non-Steam hráči můžou pro stažení aktualizace využít těchto odkazů ke stažení.

Zveřejnit odpověď