Vyšel patch 1.7.0 a DLC Halloween Paint Jobs Pack (aktualizováno)

Aktualizováno (24. 10. 2013, 22:03): Patch 1.7.0 je již k dispozici pro všechny verze. Odkazy ke stažení naleznete zde. V dalším patchi můžete očekávat zejména zcela nový systém AI dopravy, na kterém se pracuje už několik měsíců.


Dnešním dnem vyšel očekávaný patch 1.7.0, který nepřináší nic jiného než nový model Volva FH a FH16. Jedná se jen o jakousi nadstavbu patche 1.6.1, takže další změny nečekejte, nicméně i tak se jedná o dost zajímavý update. Stejně tak na Steamu vyšlo DLC Halloween Paint Jobs Pack, které vám jakýkoliv tahač hodí do halloweenských barev.

Nové Volvo FH a FH16 2012

Součástí patche 1.7.0 je, jak už jsme říkali, nové Volvo z roku 2012 se všemi variantami kabiny. Patch lze však momentálně stáhnout jen pomocí Steamu, non-Steam verze bude brzy následovat. Jakmile bude k dispozici, odkazy ke stažení naleznete jako vždy zde.

Novinka 1

DLC Halloween Paint Jobs Pack

Vývojáři se rozhodli zahrnout speciální tematické nátěry mimo jiné pro nové Volvo do placeného DLC. Přestože ETS 2 je hra založená převážně na komunitní tvorbě, stále má několik desítek tisíc hráčů, kteří neoficiální modifikace vůbec nepoužívají. Právě pro ty je to toto mini DLC, které vám přidá 6 nátěrů s halloweenským tématem. Jedná se opět také o možnost, jak malou částkou podpořit vývojáře. Vzhledem k cenové politice je dostupné pouze na Steamu, kde si ho už nyní můžete koupit za 1,99 € (50 Kč).

Novinka 2

Veřejná beta podpory Oculus Rift

Před několika dny spustili vývojáři také veřejnou betu podpory zařízení Oculus Rift, která je opět dostupná pouze v betaverzích Steamu. Kompletní návod jak své zařízení připojit naleznete v angličtině zde. Nicméně nepředpokládáme, že by u nás bylo nějaké větší množství majitelů tohoto zařízení, tudíž pro ty, co neměli to štěstí, je zde alespoň video ukazující spojení Oculus Rift a Euro Truck Simulator 2 v celé své kráse.

Zveřejnit odpověď