Co je nového v SCS Software

Vývojáři momentálně pracují na dvou důležitých změnách – vylepšení fyzikálního enginu (zejména co se týče zavěšení kol) a kompletní překopání AI dopravy. V obou případech se jedná o významné změny, které vyžadují náročnou integraci a testování. Je tak těžké určit, kdy se těchto vylepšení dočkáme, nicméně vývojáři doufají, že to bude spíše v řádu týdnů, než měsíců.

Mezitím se ale samozřejmě stále pracuje na American Truck Simulator, dalších rozšíření mapy pro Euro Truck Simulator 2, nových tahačích i autobusech a spoustu dalšího zajímavého obsahu. SCS Software zároveň tento týden přijali mezi sebe 4 nové členy, takže nás čeká velmi zajímavá herní budoucnost v žánru simulátorů.

Scania Truck Driving Simulator na Steamu

Minulý týden dostalo na Greenlightu zelenou dalších 100 her, které usilovaly o své přidání na platformu Steam. Mezi ně se nakonec po více jak roce od vydání dostal i Scania Truck Driving Simulator. V nejbližších týdnech tak bude připraven k prodeji dalším více než 65 milionům uživatelům Steamu, což opět nemálo pomůže ve financování nového obsahu od SCS Software.

Novinka 1

The Superpower Sims Bundle

Stránka BundleStars po následujících 14 dní nabízí 9 starších her (konkrétně simulátorů), mezi kterými nechybí ani původní Euro Truck Simulator. Jedná se tak o další možnost, jak za velmi malou částku (cca 90 Kč) získat ETS a sadu dalších pěkných simulátorů, které lze aktivovat i na Steamu. Část z výtěžku zároveň poputuje charitě SpecialEffect.

Novinka 2

Zveřejnit odpověď