Vychází DLC Japanese Paint Jobs Pack, informace o nadcházejících DLC

Nové tematické nátěry připravili vývojáři tentokrát pro hráče z Japonska, které se v žebříčku prodejů ETS 2 umisťuje do top 15. Dohromady chtějí vývojáři obsáhnout alespoň top 20 států, takže v příštích měsících se můžou těšit fanoušci z Nizozemí, Turecka a Jižní Koreje.

Stejně tak by vývojáři chtěli pokrýt celou Evropu, takže i hráči z Maďarska nebo Itálie se určitě časem dočkají. Zároveň se do příštího updatu chystá vylepšené uživatelského prostředí ve hře, díky kterému bude výběr z několika desítek nátěrů jednodušší a přehlednější.

DLC se čtyřmi japonskými nátěry si můžete pořídit za 0,99 € (~25 Kč) na Steamu.


Přehled všech doposud vydaných stažitelných balíčků (DLC) pro ETS2 naleznete zde.


Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4

Objevuje se několik fanoušků, kteří si stěžují, že se vývojáři věnují nepodstatným kosmetickým blbůstkám (z jejich úhlu pohledu) namísto nového obsahu a nových funkcí. Naopak na mail neustále píšou hráči z různých zemí, kteří se ptají, proč ještě pro jejich zemi nebylo vytvořeno tematické DLC. Vývojáři chtějí podotknout, že vytváření nátěrů nijak neovlivňuje vývoj jiných projektů od SCS Software. Nátěrům se věnují pouze dva talentovaní výtvarníci pracující svým vlastním tempem. Nátěrové DLC nejsou pro vývojáře činností s výrazným výdělkem, což dokazuje i jejich poměrně nízká cena. Samozřejmě každá koruna navíc se hodí, ale vývojáři to považují hlavně za službu fanouškům.

Zveřejnit odpověď