Škoda Superb v několika variantách již brzy v TruckersMP (aktualizováno)

Aktualizováno (2.5.2016, 19:45): Nový update pro TruckersMP s označením 0.2.0.9.1 už je k dispozici. Přehled všech změn, které tento update přináší, naleznete zde.


Neoficiální multiplayer TruckersMP se v brzké době dočká aktualizace, která mimo jiné přidá do hry osobní automobil Škoda Superb. Zakoupit si jej budete moci v jakékoliv prodejně a bude dostupný v několika barevných variantách, včetně nátěru doprovodného vozidla pro konvoje. Při používání tohoto auta však budete muset dodržovat pár nových pravidel:

  • Zákaz připojování návěsů k autu – jednak to vypadá divně a jednak to může svádět k bezohlednému ježdění.
  • Zákaz zneužívání nátěru doprovodného vozidla – tím je myšleno vydávání se za administrátora nebo jiné zneužívání. V jednom konvoji smí být nejvýše dvě doprovodná vozidla.
  • Zákaz ježdění s auty do Europortu – auta jsou zde považována za překážející, výjimkou jsou pouze doprovodná vozidla v konvojích. Pokud se potřebujete dostat z kontinentu do Velké Británie, využijte přístavu v Calais nebo rychlého přesunu.
  • Potkat budete moci také policejní verze Superbů, avšak jezdit s nimi mohou pouze admini.

Porušení těchto pravidel se trestá vyhozením nebo banem.


Tým z TruckersMP připravil také následující video, které ukazuje Škodu Superb v celé své kráse.

46 comments

  1. Muzu Vam rict,ze jsem rad,ze hraji jen singl.Protoze,jak to tady tak posloucham,tak to by bylo neco na moje nervy,hrat s takovyma lidma.
    V singlu jak neco pokazim,tak je to jen moje chyba za nepozornost.
    Ale i vseobecne jsem vzdycky hraval jen singl,nikdy jsem nebyl na multak.Az na jednu hru a to Spintires.Tak to byla pro me povinnost hrat multak,kdyz se sesla dobra parta,tak to byla parada.Kdyz nekdo zapadnul,druzi se mu snazili pomoct nebo kdyz nekomu doslo palivo.
    Tam je multak fajn,ale zase se musi sejit zapaleni hraci no.To jen tak mimo tema.

    1. Ono jak se vezme.Musíš v tom MP předvídat,i když ani to někdy nevyjde.To,že mě napadli dva pitomci byla fakt vcelku náhoda.Já mám jinak kliku na idioty.Vyhýbám se problémům,když vidím náznak nějakýho …….. ihned ukládám hru.Ano hrát MP v této hře je riziko,protože i blbci se najdou ale jde to.V ETS2 tam jich bylo více a i tam jsem měl vcelku kliku.Já to kombinuju.Chvilku si střihnu MP,chvilku singl.Prostě se objeví blbci,s tím nic neuděláš.Ale ti co chtějí jezdit,těch je tam 99%,to jedno procento bohužel nechápe která bije.

        1. Nějak jsem to taky nepobral o co vůbec jde s těma autama.Ano,hodí se na konvoje tam bych to chápal ale aby tam s tím jezdily furt,nevím co je tím myšleno.Je to nedomyšlený.Včera jsem tam chytil konvoj asi o dvaceti tahačích a dvou osobáků.Bohužel tam nedělali to,co by to mělo dělat.Je fakt,že je tam ten více lidí ale je tam u toho to ale …….Měli by spíše zapřemejšlet jak do MP přidat „íáčka“.Ale to je asi nemožný

          1. Mne tam zaraží to množství policejních aut a to je ATS poměrně malá mapa. Včera jsem u LA na mostě narazil ma skupinu 5 superbů v police skin, kdyby to byly admini tak by my nezatarasili cestu, viděli mne zdálky stejně jako já je takže jedu klidně dál, odbočil jsem raději do levého pruhu a oni taky, troubím oni taky, nakonec jsem musel zastavit a objel jsem je ale stejně to nechápu. Měli je tam dát jenom k dispozici adminům.

            1. Něco podobnýho se mi stalo včera večer.Končil jsem náklad ve měste Eureka někde u silnice.Nechtělo se mi jet do města k nějaký firmě kvůli bezkolizní zoně tak jsem to vrazil na kopec aby když se vrátím zpět do hry,bude předpoklad,že v těch místech nikdo nebude.Jeli akorát okolo dva ……. a jeden na mě začal troubit a zastavil.Hm asi mu bylo divný,že jsem zmizel 🙂 🙂 .Si myslel,že na něj budu čekat či co.Fakt nechápu to s těma autama.Možná by mohli vývojáři MP vše vysvětlit jak je to myšleno a vydat nějaký stanovisko 🙂 🙂

                1. Pokud vím, vlastně jsem i zkusil, tak pokud dáš na auto kterýkoli policejní prvek, automaticky tě to vyhodí ze serveru. 🙂

                2. Superby slouží pouze jako psychologický efekt. Nic vic od toho nečekejte. Tak schválně co vám problesklo hlavou když se nějaký blížil,zdali jezdíte jak máte.A dál? Zase jako by neexistovali,hlavně pro ty co tam dělají jen problémy

                3. „kamil 82“ nechci ti kazot pozitivum,ale i když by to tak bylo jak píšeš,já se nemám čeho bát.Jezdím vždy tak,abych neohrozil ostatní.Ano potkal jsem údajně policejní vozítko,ale co si budem namlouvat,nikdo neví kdo to řídí a co je to za vola.Argument o tom,že když někdo použije z neoprávněných policejní skin,má ban.Tomu se můžu akorát smát.Je zakázáno jezdit s tím vozítkem a mít za sebou náklad.No a mohl bych dále pokračovat.Podle mě je to volovina.

                4. Dovolím si, se k tomu taky vyjádřit.

                  Superb je fajn pro administrátory. Jen ať ho mají. Jsou jasně výrazní a viditelní. Teď jak jsme jeli konvoj s Grollem, potkali jsme jiný konvoj, do kterého jsme se omylem připletli. Jeli stejnou cestou jako my. Po celou dobu byl konvoj sledován administrátorem v Superbu, který kolonu usměrňoval a byl jasně odlišitelný od ostatních. 🙂 Všichni z něho hlavně měli respekt.

                  Co se použití týče. Zkoušel jsem to, i přes riziko BANu. A jakmile nainstaluješ jakýkoli part, který patří jen na policejní auto, vyhodí tě to ze serveru. Máš tedy záruku, že každý policejní Superb je opravdu administrátorský. 🙂

                5. I tak to nezmění můj názor na to,že vložení superba do hry je volovina.A když už to chtěli udělat,tak si to měli nějak ukočírovat,protože to co se někdy děje v ATS je na palici.Ale hlavně,že mají v pravidlech zákaz kombinace superb návěs.Zrovna včera mě jeden předjížel.Bylo mu hrozně divný,když jsem začalvytláčet ze silnice.Bohužel nedokážu popsat co to bylo za řeč,kterou mě tam tak „krásně“ častoval,ale po mé poznámce že je to zakázaný (forbidden) zmizel.

                6. Zase úplná volovina to není.Jen nechápu proč dali možnost aby mohl se superbem jezdit každý? Kdyby ne tak si zase každý stěžuje proč s ním jezdit nelze. Takže superb měl být přístupný jen adminum a komu by se to nelíbilo,tak ať jde hrat Flatout.V konvojich je to velice přínosné a kdyby tam s vami jel admin,tak takového Jokera zbanuje.

                7. Hellforce666
                  Návěs za superb mě totálně dorazil taková hloupost. To jako je nějak těžké toto znemožnit?

                  Skipper
                  Superba jsem si ve videu nevšiml,ale co bylo dobré,byli dva tahači s majákem bez návěsů jakožto doprovodná vozidla německého konvoje jedoucí před vámi. I tak se to dá řešit,takže superby jsou de facto k ničemu 😕

                8. „kamil 82“ asi je,když k tomu dochází.Je to o lidech a když není někdo schopnej pobrat ani tohle,tak jsou veškerá odkliknutá pravidla k ničemu.Není to často ale je to.Denně mám odjeto na MP tak 3 hodiny a vždy se objeví.Je jasný,že pokud je to v noci a na dálnici,není to vidět ale ve dne jo.I když je pravda,že jsem ted dva dny nikoho nepotkal ale to neznamená,že tam nejsou.

                9. Neviem, ja keď hrám občas MP, tak si Superbu kupujem na objavovanie predajcov, alebo na kupovanie garáží. Ale áno sú takí blbci, ktorí robia hovadiny, napríklad mne minule išiel superb v protismere. A nahnevá, keď ti niekto zničí kamión na 100%

    1. Na druhou stranu,když si toho osobáka vezme někdo kdo nemá zájem tam někomu otravovat život,tak to zase vypadá jinak a nahrazuje to „íáčka“.Sic jich tam není moc ale aspon něco.Ale stejně,mají tam jezdit tahače,ale budiž.Ted jsem právě odjel jednu rz a kupodivu bez problémů.Dokonce když mě dva osobáky předjížděli,oba děkovali za uhnutí poblikáváním,jo tak by to taky šlo.Uvidíme,jak to půjde dál

          1. Jel jsem MP ve čtvrtek a dva pitomci si mě u Tonopahu vyhlídli jako snadný terč.Začali blokovat,narážet a další „hezký“ věci.Naštesti se idioti zaklesli o kandelábr.Si asi mysleli,že mě dostali,já ho objel a pokračoval dál.Jel jsem si opravit vozítko a pokračoval dál.Moc mě nepoškodily.Hlavně návěs byl v cajku.Ale zase si dám na chvilku klid.Mám obavy,že tou další aktualizací tomu moc nepřidaj.Některým je jedno,jestli jezdí s nákladem nebo bez a ted ještě tohle.Ale stejně mě to neodradí a myslí,že za tejden to zase začnu jezdit.To je po dlouhý době,co se mi stala taková patálie o kterou se postaral někdo jinej

            1. jj taky se mi tohle stává, a je úplně jedno na kterým serveru jsem, jen nechápu co z toho mají že do mě třeba bourají a blokují mi cestu, když je nahlásím nic se jim nestane, naopak můžu klidně za to dostat ban já, ale i tak mě Mp. baví stává se to totiž tak 3x za měsíc, ale teď co tam dali ty auta tak se obávám že to bude ještě horší.

              1. S těma banama máš pravdu.Ještě když jsem jezdil ETS2 asi třikrát jsem hlásil,ale nic se nestalo,tak jsem toho nechal.Naštěstí SCS udělali rychlé ukládání takže když mě nejakej blb nabere vrátím to zpět.Neukládám furt,hra si to dělá sama ale někdy tomu pomůžu a mnohokrát se to vyplatilo.A u mě je to někdy takový,že mě nemusí nikdo nabrat,včera zrovna jsem podcenil zatáčku a dal pusu sloupu.Musel jsem to vrátit zpět a bylo to v pohodě.A navíc když mám hru bez modu tak si přejdu na singl,odjedu si kousek a vrátím se zpět aniž bych při zhmotnění někoho poničil.

                1. Jo, taky možnost, jen nechápu proč hra udělá autosave až po nehodě, a druhé autosave je ještě než vyjedu s nákladem, proč si hra neudělá save ještě než se nehoda stane, alespoň já to tak vždy mám.

                2. Hra si ukládá autosave přibližně co 5 minut a každý předchozí se tím přemaže. Takže ti zůstane ten při převzetí zakázky a pak poslední uložený v intervalu do 5 minut zpátky.Takže ve tvém případě spíš smůla 🙂

Zveřejnit odpověď