Paříž v rozšíření Francie pro Euro Truck Simulator 2

Vývojáři z SCS Software vkládají do nového rozšíření mapy spoustu úsilí a snaží se o co nejvěrohodnější zobrazení Francie z pohledu řidiče tahače jak ve městech, tak na venkově.

Vytváření nových oblastí pro DLC Vive la France už je téměř u konce a momentálně se tvůrci map soustředí na doladění původní části Francie obsažené v základní hře. Vývojáři ovšem stále potřebují minimálně několik týdnů do vydání, zejména pro finální testování, optimalizaci kritických míst v mapě a pro vybalancování herních mechanismů.

Novinka 1 Novinka 2

Na screenshotech v této novince můžete vidět Paříž, která bude pravděpodobně největší aglomerací ve hře. Z původní Paříže ze základní hry nezbylo nic, došlo ke kompletnímu předělání od základů. A jak už dobře víte, novou Paříž si budou moci projet i ti, kteří si nadcházející rozšíření Francie nekoupí.

Novinka 1 Novinka 2

Nejdůležitějším prvkem pařížské dopravní infrastruktury jsou obchvaty kolem a uvnitř města. Vývojáři se zaměřili převážně na vnější obchvaty Francilienne a Boulevard Périphérique (zkráceně „Périph“). Těmito obchvaty je veden provoz kamionů tak, aby nemusely projíždět centrem města.

Novinka 1 Novinka 2

Kromě silniční sítě vývojáři vytvořili tunely a specifické křižovatky, které tvoří nedílnou součást obchvatu Périph. Zároveň pro předělání Paříže bylo použito mnoho rozsáhlých a jedinečných objektů založených na skutečných památkách, které při projížďce městem rozhodně neminete.

Novinka 1 Novinka 2

Důležitou součástí každého nového města je také jeho ekonomika. Můžete se tak těšit na nové firmy, včetně letiště, automobilky a dalších. V této souvislosti bylo potřeba vyrovnat veškeré herní mechanismy tak, aby byly v souladu s globální ekonomikou celé hry.

Novinka 1 Novinka 2

28 comments

        1. Nechcem tu dávať konšpiračné teórie ohľadom toho, že kedy vydajú DLC Francúzska, ale tento rok to nebude. Treba si uvedomiť, že ATS-čko čaká Rescale mapy, respektíve jeho vydanie, a oni sami povedali, že nečakali, že im to pôjde tak rýchlo z premenou mapy. Tým chcem povedať, že lepšie na tom vyzerá vydanie Rescale mapy ATS ako vydanie DLC Francúzska. Asi ťažko by vydali dve „veci“ naraz. Keď sa pozriete do kalendára, tak Vianoce sú za dverami 🙂 a tým dúfam, že aj jedna z týchto dvoch veci, ale ako som už písal, bude to skôr Rescale mapy do ATS(95%) ako DLC FRA (5%).

          Ešte by som spomenul, že by bolo viac než dobre, keby príchodom DLC Francúzska bola vylepšená grafika ako to hovorili v rozhovore, len je otázne, či to bude príchodom DLC-čka alebo sa toho dočkáme až neskôr.
          A s tou vodou by tiež mohli niečo robiť, pretože to je katastrofa, s tým nerobili absolútne nič zatiaľ. Áno viem, bolo robené, ale iba keď prší, tak je to o niečo lepšie a to tiež iba v stojacích vodách (jazerá). More je katastrofa na pohľad, vyzerá to ako keby v tom mori bola ortuť 🙂 , voda+ortuť., stačí dať do vyhľadavača a pozrieť obrázky 🙂

    1. Jak píšeš v pokecu,též nikam nepospíchám.
      Když koukám na ty obrázky tak ty vypadaj fakt pěkně.Jsem zvědavej jak to pojede na tom mým krámu.Už ted mám problémy se stávající mapou a po přidání to bude asi trošku horší.Snižovat se mi to nechce,jsem rád že jsem to dal aspon tak aby to jelo.Se mi to klepe jako (nevhodné slovo).V první chvíli jsem se u jednoho obrázku zarazil když jsem viděl ty dva „baráky“.Připomněli mi „dvojčata“,asi víte který

        1. Já mám v první řadě slabou grafiku a to tam dělá hodně.Jednou jsem to zkusil jet na ten nouzovej režim a hra jela pěkně,bez klepání no prostě paráda,ale co si budem namlouvat,není to ono.Už jsem to tu psal několikrát,uvažuju o novým mechanismu ale přeci jenom,mám jiný priority takže nový pc je až na tom skoro posledním místě.Musím se zatím spokojit s tím co mám,bohužel

            1. Já se rozepisovat o nějakých parametrech nebudu protože o tom vím prdlajs.Vím akorát že mám nějakej AMD Radeon HD 7560D.Našel jsem nedávno stránku která analyzovala pc a ukázalo mi to,že u všech her který hraju,to znamená ETS2,ATS,DIRT Rally,Cities XXl a Project Cars je skoro vše v „pohodě“.Ale u těch Project Cars tam už je to trochu jinde.To mi ukazovalo,že by to snad ani nemělo stačit ale rozjel jsem to.Sice blbě ale rozjel.

                1. U ProMods jsem musel taky trochu upravovat,ale pak jsem se na to vybodnul.Jelo to v mezích tak sem to necha bejt.TSM map jsem jezdil dlouho ale potom co vylezl MP tak jsem mody přestal používat.
                  S těma znalostma o pc jsme na tom asi stejně,taky o tom vím houbeles.Beru to co mám a musím se s tím zatím smířit

                2. Taky si rad pockam na Francii,radeji o neco dele,ale vim ze bude v poradku.Nez potom kazdy den stahovat opravne patche.
                  A co se tyce PC sestavy,tak jsem udelal razny konec s mym starym PC,i kdyz nebyl spatny,ted odpociva napude,ale uz me nebavilo porad neco snizovat a kombinovat.Tak jsem zakoupil novy,sice me to stalo poradny balik,ale vysledek je uchvatny.Jak ETS tak ATS vsechno na ULTRA a reknu Vam panove,ze je to uplne jina hra,jako ziva.
                  To stejne Dirt Rally a Project Cars,ted jsem nadmiru spokojeny.

                3. Jo vím a když něco takovýho napíšeš tak jen „závidím“.Ne ted vážně.Asi příští rok něco zakoupím,už mě to nebaví jezdit s tím,že se mi to klepe jak poprsí havajský tanečnice.Naštěstí ATS jede dobře,zatím.

                4. Hellforce záleží co tu hru u tebe brzdí jestli procesor nebo grafika nebo oboje. Možná by stačilo použe koupit grafiku tak za 3 tisíce a fungovalo by to lépe. Nej by byl počítač tak za 15 tisíc a měl bys vystaráno.

                5. „MartasZLA“ nejsem znalec ale podle toho jak se to chová tak to bude asi grafika.Ale může toho bejt více proč se to tak chová.Sice to nelze jet naplno ale aspon něco.Musím zatím brát co to mám a později se uvidí

Zveřejnit odpověď