První výročí komunitního rádia Truckers.FM

Úspěch her Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator spojuje lidi z celého světa. Důkazem toho je i komunitní rádio Truckers.FM, které bude tento víkend slavit první výročí. V provozu je 24 hodin denně a vysílá oblíbené písně přímo do vašeho tahače. Dobrovolníci z celého světa zajišťují pravidelné vstupy a přijímají žádosti od posluchačů. Zároveň pomáhají propagovat komunitou spravované virtuální firmy, multiplayerové eventy a Twitch streamy.

Novinka 1

Provoz takového rádia není snadný úkol, v případě TFM je potřeba 32členný tým, aby vše běželo hladce. Přestože udržování aktualizovaných serverů a živé vstupy vyžadují velké odhodlání, tým TFM si tím prochází každý den. V tomto roce převzali více než 42 000 žádostí od zanícených posluchačů, odvysílali přes 3 000 živých vystoupení a během speciálních akcí je poslouchalo několik tisíc lidí.

„Jsme hrdí na náš tým a na to, co jsme zde vytvořili“, říká zakladatel TFM Mark. „Od začátku jsme věděli, že to nebude snadné, ale zároveň jsme věděli, jak moc si následně budeme užívat podporování a bavení komunity.“ Vše to začalo nápadem původních zakladatelů TFM: Alex (London), Mark (The Stig), Chris (Chjl1234) a Zer0, kteří spolu s dalšími dobrovolnými moderátory a spolupracovníky vytvořili populární rádio. „Je to právě komunita, které si vážíme nejvíce“, říká London. „Bez jejich podpory během živých vstupů bychom nebyli tam, kde jsme dnes. Právě proto to chceme komunitě vrátit v podobě oslav #ONE již tento víkend!“

Novinka 2

Oslavy Truckers.FM #ONE budou probíhat ve spolupráci s SCS Software, Scania UK a Flagship Events. Na programu je speciální rádiové vysílání, eventy v multiplayeru TruckersMP, herní dárky, ceny s motivy Scania a mnoho dalšího. Podrobnosti naleznete na sociálních sítích nebo na fóru TruckersMP.

Zveřejnit odpověď