Získejte zdarma připravované DLC Halloween Paint Jobs Pack pro American Truck Simulator

Zatímco vývojáři usilovně pracují na několika nových aktualizacích a rozšířeních, rozhodli se svým fanouškům poděkovat za jejich trpělivost ve formě dalšího DLC zdarma, tentokrát pro ATS v podobě halloweenských nátěrů. Ani hráči ETS2 ovšem nezůstanou ochuzeni, jejich stávající DLC Halloween Paint Jobs Pack bude zdarma rozšířeno o dva nové nátěry. Vývojáři ovšem nechtějí nic uspěchat, proto se těchto halloweenských bonusů dočkáme až koncem týdne.

Mezitím v SCS Software dosáhli dalšího milníku. Pro SCS momentálně pracuje přes 80 zaměstnanců, ať už stálých nebo externích z celého světa (dokonce až z Nového Zélandu). Můžete se tak těšit na spoustu nového obsahu koncem roku 2016 a začátkem roku 2017. Stejně tak se po měsících snažení snad už podaří uzavřít licenční jednání, kvůli kterým tak dlouho čekáme na nové tahače.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4

Aktivační klíč k připravovanému DLC Halloween Paint Jobs Pack pro American Truck Simulator může prvních 100 000 z vás získat zcela zdarma. V případě zájmu klikněte na tento odkaz, kde se přihlásíte a potvrdíte splnění úkolu, přičemž tentokrát stačí pouhé 3 nahrané hodiny v American Truck Simulator na Steamu. Následně se vám aktivační klíč ukáže a zároveň odešle na email. Aktivovat ho můžete hned, nezapomeňte však, že nové nátěry uvidíte ve hře až po vydání DLC.

9 comments

    1. Tak to jsme urcite vsichni, alespon se mame na co tesit. Ale stejne si vemte, ze ETS 2 je tady s nama uz od roku 2012, tedy 4 roky a stale se o ni pekne vyvojari staraji a pridavaji novy obsah, a to nema multak jako jine hry, kdy se pridava obsah pouze do multaku. Opravdu klobouk dolu.
      No a ted k pripravovanemu DLC Halloween, mam rad takove souteze, kde hrac splni ukol a automaticky dostavala klic k aktivaci, samozrejme jen prvnich 100 000, ale urcite to cloveka potesi, kdyz neco vyhraje.

Zveřejnit odpověď