Vychází rozšíření Vive la France a začíná velká soutěž!

Přibližně před dvěma hodinami vývojáři z SCS Software odemkli aktivaci na Steamu, čímž oficiálně vyšlo nové DLC Vive La France!

Novinka 1 Novinka 2

Cena na Steamu byla podle očekávání stanovena na 17,99 € (~485 Kč). Co se týče fyzických kopií, tam cena záleží na jednotlivých obchodech, ovšem i v těchto baleních naleznete klíč aktivovatelný pouze na Steamu.

K příležitosti vydání nového DLC jsme navíc ve spolupráci se společnostmi Comgad a SCS Software připravili velkou soutěž, ve které můžete vyhrát krabicové i digitální verze tohoto DLC a ještě něco navíc!

ETS2 - Vive la France box

A v rámci čekání na výsledky soutěže se můžete navnadit zhlédnutím pár videí, která připravila komunita:

Neoficiální trailer od SvětSim:

Fanouškovský trailer:

Představení DLC (anglicky):

Gameplay (z Civaux do Marseille):

20 comments

  1. Francie je nádherná země sama osobě.Snad každý musí být spokojen s tím jak ji SCS ztvárnili.Je to malé umělecké dílo jako celá nadčasová hra.Klobouk dolů před Vámi dámy a pánové.Jsem na vás hrdý,zvláště,když vidím jak některé hry dokáží tvůrci mající spoustu peněz doslova zmršit.Jste super.DÍK za krásný dárek k vánocům.Markýz

  2. Musim rict ze tohle DLC je sakra povedeny a neskutecne bavi. Jako ten venkov jak je udelanej? To mi opravdu padla brada, jak tu psal nekde myslim ze morello a ze padla az na zem. Neskutecne me bavi prujezdy vesnickami ktere uz nejsou bezejmenne, nebo kdyz proti me za zatackou z tunelu jede kombajn 🙂 Nekdo by asi i mohl namitat ze vesnicky jsou blizko sebe a porad musi ubirat a pridavat, to same kruhove objezdy, ale me to prijde super. Porad to drzi pozornost na maximu a tempo se strida. No celkove receno parada a ani bych se nedivil kdyby si SCS reklo za DLC vic, nez si reklo.

    Morello: Pracuji na ETS2 a ATS i nejake zeny? Ptam se protoze jsem chtel napsat ze se to klukum z SCS povedlo ale pak mi doslo ze by to treba bylo vuci holkam nefer 😉 😀

    1. Či je to dobre urobené to poviem až ja. Ale nie, robím si prču. Mne to príde zajtra, tak neviem či dnes zaspím.
      Mne osobne nevadí, že to stojí 17€ pri mojej kúpe, rád podporím prácu, ktorá za niečo stojí a nie hry typu scifi hovadiny za desiatky € a hrateľnosť nieľkoľko desiatok hodín…
      Len teraz je otázka, kde sa zatúla ďalšie DLC-čko. Dúfam, že Taliansko, ktoré zrobia úplne od nuly a nie ako teraz, že ponechali starú časť Francúzska a o mestách ani nehovorím. A ako bonus Slovinsko, čo je tiež pekná krajina podobná Taliansku.
      Len je škoda, že Česko a Slovensko je v takom stave v akom je. 🙁 Ale to je vo hviezdach, kedy sa to dostane do stavu ako je teraz Francúzsko.

      Ja som ani jedno video nepozeral ešte ako vyzerá to Francúzsko. Pozrel by som, a keby som tam prechádzal ja, tak by to nebolo už „ono“. Takže zajtra z mojej strany úplna premiera. Keď som nato čakal cez rok a pol, tak vydržím pár dni navyše.

      Mohli by zverejniť koľko kusov predali a pod., prvý deň…

Zveřejnit odpověď