Oznámení rozšíření Oregon pro American Truck Simulator

O nadcházejícím mapovém rozšíření pro American Truck Simulator nebyl pochyb, nyní to ovšem máme oficiálně potvrzeno. SCS Software dnes, k příležitosti druhého výročí od vydání ATS, oznamují rozšíření Oregon, které nás zavede do docela odlišného prostředí Severní Ameriky, než na které jsme ze současných států v ATS zvyklí.

Čekají nás rozsáhlé lesy, husté křoviny, hluboká jezera, široké řeky, strmá pohoří, sopky, Velká písečná poušť i pobřeží Tichého oceánu. Spolu s rozmanitou přírodou se připravují i nové typy průmyslu, zejména tradiční těžba a zpracování dřeva, od lesa přes pilu až po papírnu a nábytkářský průmysl, ale také technologicky vyspělý Silicon Forest a další výrobní centra.

Novinka 1
Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6

16 comments

  1. Fakt nadhera a musim dodat, ze se opravdu tesim na dalsi jizdu v nove krajine. Docela me zajima, jak se SCS popere s nejvetsim mestem v Oregonu (Portland). Rad bych v nem videl bypass I-205 mezi I-5 a I-84, clovek by aspon nemusel zajizdet primo do mesta. Bypass I-405 se mi zda prilis kratky na meritko 1:20, ale na I-405 se zase napojuje US 26, ktera vede kolem Silicon Forrest.

        1. Díky za upřesnění. Jen když už padla zmínka o WS, padl tu i komentář o tahačích do lesů. Super by byla WS 6900, jako byla v 18 WOS ET2 v mapě Montany, tam byly náklady se dřevem. Ta by byla v ATS super. Zvlášť pokud by se převážely nějaké super těžké kmeny stromů. Na takové prostředí by byl dobrej i KW c500. Jsou to sice starší, ale silné trucky.

          1. Tahac s vyssim podvozkem by se na svazeni dreva hodil, napr. Kenworth T800 nebo T880. Jelikoz tuhle znacku mame ve hre licencovanou, tak bych tyto modely videl jako realnou moznost. Dalsi vec, kdyz bylo SCS v PACCAR tak jezdili i v tahaci Kenworth T800. Tahac T880 si dokonce na jedny fotce fotili a meli na nem nalepeny nalepky na snimani 3D modelu (snad to pisu spravne, kdyztak me opravte). Zde davam odkaz na T880 jak ji snimaji http://blog.scssoft.com/2016/04/paccar-technology-center.html a zde je video, kde SCS ridi T800 https://www.youtube.com/watch?v=lIQDjlGch0w jinak co jsem si vsimnul tak T800 ma asi 3 druhy ,,cumaku“ (rovny – high hood, siroky – wide hood a sikmy). Kdyz uz budeme svazet drevo, tak by do hry mohli pridat tenhle ochranny prvek https://www.raneystruckparts.com/kenworth-t800-security/

            1. Opravdu zajímavé informace ohledně tahačů. Viděl jsem je i na některých fotkách v konfiguraci 8×4. Ty ochranné prvky by také nebyly od věci. Možná bych ještě přidal terénní kola kvůli těm nerovným cestám. Pokud opravdu udělají pro budoucí tahače 8×4 podvozky, možná udělají i Special Transport pro ATS. Třeba právě do Oregonu by dali nějaký super obří kmen stromu nebo nějakou těžkou dřevorubeckou techniku. Podle 2. obrázku přijde i nový návěs. Tenhle typ se propojuje hlavně v Austrálii, jak je to v Americe, nevím. Teoreticky by mohli udělat další typ kombinovaných návěsů.

              1. Jsem toho nazoru, ze tech navesu bude vice, treba naves na kmeny dosud ve hre neni. https://www.trucknews.com/wp-content/uploads/2007/08/72987-1.jpg Co se tyce nadmerneho nakladu, tak spis realnejsi by bylo toto: https://www.truckdrivingjobs.com/uploads/159fc5a4d7b9d7f2b0cb06dd7b3779c3.jpg a obrazek ze hry https://3.bp.blogspot.com/-D0uGtZAUmNw/WmH_6c-b0pI/AAAAAAAAA2Y/jvPjyARBOkUSLsY_ZnQmJ1MrcF4-NJD0ACLcBGAs/s1600/03.jpg Uvidime s cim SCS prijde 🙂

                1. Ještě jsem našel fotku stejného návěsu, jako je na obrázku č. 2. Akorát dvojnávěs i s Kenworthem c500. Ten by v Oregonských lesích byl taky super po boku T 800 a T 880.
                  Možná, že udělají double dumpery. Uvidíme.
                  /~/media/images/components/content-panel/new-truck/truck-model-pods/kenworth/heavy-duty/c500/gallery/c500yellow.jpg?_=-106702540

  2. Úžasné jako vždy 🙂 Doufám, že třeba k pilám nebo jiným objektům v lese povedou i úzké a hrbolaté cesty 🙂 Bylo by to docela pěkné, jet si tak pomalu lesní cestou, opartně protože by to házelo se soupravou ze strany na stranu 🙂 + třeba nějaká verze trucku do lesů a je vymalováno 😀 Ale to je už moc 😀 😀

Zveřejnit odpověď