Připravuje se rozšíření DLC Mighty Griffin pro nové tahače Scania

Když byly do Euro Truck Simulator 2 přidány nové tahače Scania řady R a S, vývojáři záměrně zdůraznili tovární možnosti konfigurace tahačů bez doplňků třetích stran. Při vydání se na internet publikuje mnoho screenshotů či videí a nové vozidlo by se mělo představit tak, jak ho zamýšlel výrobce a jak to preferují licenční partneři.

Novinka 1 Novinka 2

Nyní už však od vydání uběhlo několik měsíců, a tak přichází na řadu nové možnosti tuningu. Balíček Mighty Griffin Tuning Pack bude rozšíření o sadu nových nebo značně předělaných tuningových dílů pro nové tahače Scania zahrnující sluneční clony, obložení dveří, obložení oken, rámy čelního skla, čelní chrániče, přední masky, kryty, mřížování, zástěrky kol, nárazníky, nosníky, loga, chrániče podvozku, boční obložení, výfuky v americkém stylu a mnoho dalšího, včetně doplňků do interiéru. Pokud už DLC Mighty Griffin Tuning Pack vlastníte, dostanete tuto aktualizaci samozřejmě zdarma.

Novinka 3 Novinka 4
Pro zobrazení animace obrázku klikněte na náhled.

Na závěr si pro nás vývojáři přichystali ještě upoutávku na jednu z dalších novinek, na kterých momentálně pracují. Uhádnete, co to bude?

Novinka 1

26 comments

      1. Razor@: Uvidime, libilo by se mi, kdyby SCS pridalo vic barevnych schemat https://imgur.com/a/BWib5 osobne mam radsi ty jednoduchy barevny schemata. Jelikoz ve hre mame 2 licencovane znacky a za kazdou znacku 2 modely, tak me tedka napada, ze kdyby ve hre bylo vice barevnych schemat, tak by napr. kazdy 15. AI truck mimo mesto mohl mit na sobe nejaky jednoduchy barevny schema, popridade by nekterych z nich mohl mit i ochranny naraznik na pridi. Myslim si, ze by to mohlo castesne zpestrit hru.

Zveřejnit odpověď