Webová aplikace TrucksBook se dočkala nové aktualizace

O stránce TrucksBook jsme naposledy psali před dvěma lety, krátce před vydáním tehdejší první verze. Od té doby se tento projekt dočkal několika aktualizací a stal se největší platformou pro virtuální firmy po celém světě.

Novinka 1

Pokud TrucksBook neznáte, jedná se o systém určený převážně pro virtuální firmy založené na hrách American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2. Jednotlivé firmy mezi sebou soutěží v délce ujeté vzdálenosti, tudíž základním prvkem je kniha jízd, kde najdete všechny doručené zakázky se spoustou podrobných informací. O vše se stará program TB Client, který zajišťuje integraci se hrou a odesílá data na server, kde jsou dále zpracovávána.

Knihu jízd ale nabízí spousta služeb, TrucksBook je jedinečný velkým možstvím různých funkcí navíc, jako jsou podrobné statistiky, interaktivní online mapa a sledování zakázky, rozsáhlá správa firmy, integrovaný chat a další.

Novinka 2 Novinka 3

V pondělní, dosud největší aktualizaci, přibyla možnost nastavení firemních limitů ujeté vzdálenosti nebo zakládání a správa konvojů. Několik stránek bylo kompletně přepracováno a v neposlední řadě bylo opraveno mnoho chyb. Pokud si chcete oživit hraní ATS či ETS2 a TrucksBook jste doposud nevyzkoušeli, nyní máte ideální možnost.

Zdroj:

9 comments

  1. Tuhle aplikaci už nepoužívám. Osobně s ní mám špatné zkušenosti, jelikož nová verze nešla nejdřív nainstalovat kvůli trojanovi, ve verzi 1.2.7 v3 už to šlo, ale zase mi fungovala jen jeden jediný den. Sice má moře funkcí, ale k čemu ji užívat, když s ní mám pořád nějaké problémy? A odpověď adminů je, že je mám kontaktovat přes Facebook, který jsem ještě v té době neměl. Používám teď WoTr, který zaznamenává externí zakázky bez problémů, takže nemusím nic hlídat. Simply clever dear developers. 🙂

    1. To je čistě nepochopení podstaty problému. Trojan nikdy v žádné verzi nebyl, jen ho falešně hlásily některé antivirové programy, a to pouze na základě ikonky v instalačním souboru, tato ikonka byla proto ve v3 odstraněna. V každém případě nainstalovat šel, stačilo nastavit výjimku v antiviru. Pokud ti nefungoval, tak jsi něco špatně nastavil, proto tě odkázali na facebook, kde by ti pomohli v reálném čase přes TeamViewer. Nicméně jestli ti stačí WoTr, který neumí nic jiného než zapisovat jeden typ zakázek, tak samozřejmě TrucksBook nepotřebuješ.

      1. Aplikace mi fungovala, ale jen jeden den, kdy byla nainstalována. O dva dny později, kdy jsem se zase dostal ke hře, už bohužel nezapisovala žádné odvezené zakázky (nefungovala telemetrie). Přitom jsem do nastavení čehokoli nesahal. Takže tak. Abych věčně kontroloval, jestli něco funguje, na to nemám trpělivost. Stačí mi úplně jednoduché rozhraní a minimum funkcí, ale hlavně, když BEZ PROBLÉMŮ FUNGUJE! Možná si nakódím svůj vlastní zapisovač až bude víc času.

  2. TrucksBook jako takový dobrý , ale za Mě tam furt něco chybí je to takový nemastný, neslaný, ale zároveň nevím jaké možnosti mají tvůrci TrucksBook. Já bych chtěl víc od firmy, kterou založím, víc možností a víc do reality, ale jak říkám, neznám možnosti jaké mají tvůrci TrucksBook. Co se týče platby za premiový účet tak dneska nikdo nedělá zadarmo a ten čes tomu ti kluci věnovali, takže za Mě je to normální věc a určitě ne předražená.

Zveřejnit odpověď