Datum vydání rozšíření Oregon pro American Truck Simulator

Od vydání DLC Oregon pro American Truck Simulator nás dělí už jen pár dnů. Dlouho očekávané rozšíření bude vydáno 4. 10. 2018 (čtvrtek), pravděpodobně v odpoledních hodinách, přičemž cena na Steamu byla stanovena na 11,99 € (~310 Kč).

Pro zkrácení čekání se můžete podívat na novou upoutávku, ve které naleznete spoustu nových záběrů.

24 comments

        1. Bylo by hezke, kdyby se do Vanoc v ATS objevil nejaky novy truck, ale pochybuji, ze k tomu dojde. Spekulaci kolem novych trucku je mraky. SCS melo jet do USA nasnimat zvuky nejakyho trucku, znacku/model neuvedli, ale kratce po tehle informaci se objevila fotka Pavla Sebora u sidla Navistaru. Jak pise VonTroppau, Carthoo na SCS foru zverejnil dva screenshoty rozpracovanych trucku. U Lonestaru jsme mohli videt jenom cumak a Cascadia mela i kabinu, jeden model trucku se vytvari zhruba 1 rok. Volvo VNL bylo ve hre pred vidanim, SCS zrejme pocitalo s tim, ze ziskaji licenci, protoze se jim podarilo ziskat licenci na evropske trucky Volvo, nakonec Volvo ze hry vymazali a hra ATS vyslo bez Volva. Behem lonskeho roku se vyjednavani s americkym Volvem dostalo na bod mrazu, ale je mozne, ze se letos vyjednavani pohlo tim spravnym smerem, protoze SCS samo priznalo, ze ziskavani licenci vidi daleko optimisticteji, nez v predchozich letech. Kolem Volva VNL bylo dusno, behem eventu Big Sur, protoze na skinu, ktery jste za splneni dostali, je videt i Volvo VNL, ted se objevilo i v upoutavce na Oregon. Mohlo jit o chybu, nebo nam SCS nenapadne dava informace, ze se Volvo VNL blizi. Cas ukaze, jestli se komunita spletla, nebo ne. Jeste dodam, ze Carthoo na SCS foru poprosil fandy, aby ,,lajkovali“ (Facebook, Twitter, Instagram,…) fotky SCS z jejich ruznych akci, predevsim ty, kde jsou zastupci znacek, pry to je jedna z moznosti, jak dat vedet zastupcum znacek ze o jejich trucky je velkym zajem i mezi fandy/hraci ATS.

        1. To chce klid, u většiny lidí nemá smysl je kritizovat za špatné používání slov. Jsem sice z Moravy, ale velmi tu trpím, jako člověk, který psal několik let články. To přijdu dýl je poměrně rozšířené na jižní Moravě, je to opravdu jeden z největších opruzů. Stejně tak rožnout místo rozsviť. Nechápu, co je lidem na tom nesrozumitelného, že mají používat správná slova. 😀

Zveřejnit odpověď