Vychází rozšíření Oregon a DLC Classic Stripes Paint Jobs Pack

Dnes přesně v 16 hodin a 8 minut vyšlo rozšíření Oregon pro American Truck Simulator. Vývojáři děkují celé své komunitě – fanouškům, příznivcům a hráčům jejich simulátorů za inspiraci, myšlenky a přání.

DLC Oregon si můžete koupit na Steamu za 11,99 € (~310 Kč). Pokud máte rádi krabicovky, fyzickou kopii si můžete koupit např. od oficiálního distributora zde.

Novinka 1

Co vše zahrnuje rozšíření Oregon:

  • Přes 8 000 kilometrů nových silnic
  • 14 velkých měst, včetně těch největších – Portland, Salem a Eugene
  • 13 unikátních odpočívadel pro parkování a tankování
  • Mnoho menších odpočívadel a motelů podél silnic
  • Více než 700 zbrusu nových 3D objektů
  • 25 unikátních, komplexních a realisticky zpracovaných křižovatek a dálničních obchvatů
  • 17 nových lokálních firem a průmyslů
  • Známé turistické atrakce, jak přírodní, tak umělé: vulkán Hood, Thórova studna, Kráterové jezero, údolí Crooked River, maják v Yaquina Head, most v Youngs Bay a další…
  • Oregonské achievementy k odemčení

DLC Classic Stripes Paint Jobs Pack

Současně s novým rozšířením vyšlo poměrně nečekaně také DLC Classic Stripes Paint Jobs Pack, které přidává 8 jednoduchých barvitelných motivů, a to jak na tahače, tak na návěsy. Zakoupit si jej můžete opět na Steamu za 1,99 € (~50 Kč). K dispozici je ale také speciální balíček zvaný Oregon in Style, ve kterém dostanete toto DLC spolu s rozšířením Oregon dohromady za 12,58 € (~325 Kč).

Novinka 2

Přehled všech doposud vydaných stažitelných balíčků (DLC) pro ATS naleznete zde.

17 comments

  1. Oregon je opravdova kvalita, nerikam ze ostatni staty nejsou, ale co novy stat, tak je lepsi a lepsi.
    To stejne plati vlastne i u ETS2, taky jsme zasli nad Scandinavii, potom Francii a nakonec Italie.

    Oregon se mi libi uz jen tim zivotem, je tam velice malo hluchych mist. Mapa je krasne zaplnena objekty, zivotem atd.

    Akorat jedine co zustalo a co mi stale vadi, jsou nelogicke vykladky.
    Nedavno jsem vezl klady na vykladku k rampe, takova ta co se nachazi u obchodu, coz nedava vubec logiku.
    To je snad jedina vec, co stale pretrvava jako chyba.

  2. Už se těším na všechna ta nová, krásná místa.
    Vzal jsem to ale nejdřív moc vpravo a skončil jsem v Ontáriu.
    Tak rychle na západ k oceánu, lesům a všem těm městům a městečkům.
    Při té představě se mi vybavuje vzpomínka na hru NFS The Run, kde se jelo ze San Franciska do New Yorku. ( taky krásně reálné grafické zpracování, přírody, měst, počasí, dne, noci, sníh ve vysokých horách, atp.)
    Tak mě napadla myšlenka, jaká by to byla parádní jízda s kamionem napříč Státy 5000 km, kdyby SCS udělalo takový „most“ mezi současnou mapou a východním pobřežím, jednou silnicí a nemuseli by vytvářet všechny ty vnitřní státy. Ta představa kolik to bude asi roků, než se dostaneme k Atlantiku, mě trochu děsí.
    Co na to říkáte ?

      1. Vsechno to je o penezich, pokud lide budou kupovat mapova DLC a bude se rozrustat komunita ATS, tak SCS bude delat vse proto, aby rozsirila svoje rady o dalsi lidi. Tedka uz na mape USA pracuji 2 nezavisle tymy. Jeden pracuje na Washingtonu a druhy na Utahu, oba staty zatim nebyly oficialne potvrzeny, ale existuji urcity naznaky/voditka, napr. se staci podivat volnou kamerou nad Portland, nebo pres most v Astorii a clovek tam najde rozpracovanou silnicni sit.

  3. No tak Oregon je vskutku vyborne dilo. Na me osobne ta atmosfera US v tomhle DLC doslova strika. Strasne se mi libi jak jsou udelana mesta, mestecka. Myslim to v tom smyslu ze uz to nepusobi tak sablonovite a nedavaji az takovy dojem „ctvercu a obdelniku“. No snad chapete co tim myslim. Dal se mi libi jak jsou do sebe ruzne clanky zapojeny, napriklad ze sice treba servis je porad jedna a ta sama budova, ale uz nestoji samostatne ale je soucasti vetsiho komplexu. Nebo jsem si jel pro jednu zakazku a proste jsem projizdel jinou firmou a tak by se dalo pokracovat dal a dal 😉 No a taky me ATS za posledni tyden privedlo k poslouchani radia kde hraje country a to jsem to nikdy neposlouchal, ale tady to proste sedi. Jeste teda dodam ze se tesim i na dalsi staty severozapadu USA, protoze je nadherny, tedy alespon jak ho znam z leteckeho simulatoru 🙂

  4. Diky SCS, Oregon mi udelal velikou radost vcetne novych skinu, obe DLC jsem si koupil jednotlive, protoze si to zaslouzite! Akorat postradam bypass I-205 v Portlandu a silnici OR 62, kterou ve hre mate jenom ke Kraterovemu jezeru, jinak jsem naprosto spokojeny. Musim rict ze to je paradni zmena o proti NM, spoustu mostu, lesu, sopek, pobrezi, typicke dopr. znacky pro Oregon, dokonce jsem si vsimnul, ze v nekterych mestech jsou i znacky mistnich Oregonskych silnici.

Zveřejnit odpověď