Začíná event „Trade Connections – Germany“ na World of Trucks

Jak jste si určitě všimli, v aktualizaci 1.32 pro Euro Truck Simulator 2 byla přepracována severní část Německa. Vývojáři by vás nyní rádi do této oblasti pozvali v rámci nového komunitního eventu na World of Trucks s názvem „Trade Connections – Germany“, čili obchodní spojení s Německem.

Novinka 1

Po vydání rozšíření Beyond the Baltic Sea budou vývojáři pokračovat na předělávání základní mapy, a tak je potřeba přepravit spoustu materiálu, strojů a zařízení. A proto přichází řada na vás, přičemž kromě klasického eventu doručováním zakázek zároveň přispějete do komunitního úkolu, ve kterém hráči musí odvést dohromady 50 milionů tun nákladu.

Úkol:

  • Doručte alespoň jednu externí (WoTr) zakázku mezi Německem a 10 různými státy. Minimální plánovaná vzdálenost zakázky musí být delší než 300 km.

Osobní odměny:

  • ‚Brandenburg Gate‘ – dekorace na palubní desku
  • 3 náhodné státní vlaječky do interiéru (šance získat vzácnou německou vlaječku)

Komunitní odměny:

  • ‚German Shepherd‘ – dekorace na palubní desku
  • ‚Golden Stag‘ – soška na palubní desku
  • ‚Under the Bridge‘ – pozadí na plochu ve hře

Komunitní odměny obdržíte až po dokončení komunitního úkolu a zároveň pouze pokud splníte základní úkol.

Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5

Doplňující informace:

  • Pro účast v eventu je vyžadována aktualizace 1.32.3.14 pro ETS2 a propojení profilu s World of Trucks účtem.
  • Získané předměty lze vyměnit nebo prodat přes Steam inventář.
  • Datum ukončení eventu nebylo stanoveno.

9 comments

  1. Ahoj tak jsem dnes dokončil event a chtěl bych se zeptat ten steam inventář je jen pro 25 položek nebo se dá nějak rozšířit? Já jen že je už plný a nevím co to udělá dál jestli pak už nic nedostanu nebo se to nějak rozšíří. Jinak měl by někdo zájem o vlaječku Netherlands – Pennant a UK – Pennant mám je 2x tak jestli že bych je s někým vyměnil.

  2. Tak dúfam, že rebuild dotiahnú dokonca podľa štandardov najnovších DLC, čiže nové firmy, pamiatky, budovy, viac signalizačných nemeckých typických značiek či nemecké billboardy a ešte raz vybudovať tie údajne odznova vybudované mesta okrem priemyselnej častí Hamburgu (tá je fakt pekná, takto by malo vyzerať aj zvyšok rebuildu) sa viac podobajú na mestá DLC Na východ než na škandinavské mestá. Aspoň benzinka je nová v tomto rebuildu. Berte to ako konštruktívnu kritiku, nie hejt. Som verný fanúšik, ale očakávam i kvalitu.
    Taktiež som rozmýšľal, keď ATS má dva mapové tímy, tak i ETS2 má alebo bude mať v krátkom čase. Bolo by super, ak jeden tím by sa venoval čisto rebuildu podľa DLC merítok a druhý by tvoril nové krajiny. Myslím že sa im to i finančné oplatí, pretože mnoho potenciálnych kupcov stále odrádza stará Európa a vybudovanie všetkých starých oblastí do merítok DLC Italy a vypustením nových DLC napr. trailerov by bolo dosť vydelečné narozdiel ísť cestou dve DLC za rok, zatiaľ čo zvyšok mapy vyzerá žálostne.

Zveřejnit odpověď