Oficiální výroční stream z American Truck Simulator

American Truck Simulator tento víkend slaví 3. výročí od svého vydání. Uteklo to rychle, že? Vývojáři se k této příležitosti rozhodli uspořádat speciální stream zaměřený na jeho historii a vývoj od samotných počátků. Pokud máte k tomuto tématu nějaké otázky, můžete je pokládat na oficiálním fóru v tomto vláknu.

Novinka 1

Odpovídat na otázky fanoušků budou CEO Pavel Šebor, moderátor Alex Blackman a několik vývojářů ATS. Kromě historie této hry se pravděpodobně dozvíme něco málo i o její budoucnosti a údajně se také budou rozdávat Steam klíče, takže rozhodně doporučujeme stream sledovat.

Začátek streamu je naplánován na 4. 2. 2019 (pondělí) v 17:30 a bude probíhat na oficiálním Twitch kanále a na vývojářské Steam stránce.

Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5

A jak můžete vidět na fotkách výše, půjde zároveň o první stream v nově vybudovaném studiu. Byť to na předchozích streamech nebylo příliš znát, doposud se vysílalo v provizorních podmínkách a spíše se pouze testovala jednotlivá vybavení.

6 comments

    1. SCS prozradilo nektere detaily ohledne updatu, 1.34 by mel obsahovat zaplaty, nove zakazky pro DLC Special Transport, nejake drobne upravy a zmeny na zakladni mape (CA, NV a AZ). Update 1.35 by mel vyjit koncem jara a s nim by mela zacit 1. faze prechodu na novy DirectX 11. Na foru SCS Carthoo napsal, ze SCS by letos chtela vydat 2 staty (Washington, nazev druheho statu zatim nezname, ale vime ze bude obsahovat kopce a skaly a mel by narusit tvar ,,hokejky“ – Utah?) a trucky, jeden z nich je International Lonestar (model Lonestaru je vytvaren stejnym postupem, jako nova Scania pro ETS2), druhy truck bude odhalen casem (muj tip – Freightliner Cascadia). SCS podepsalo smlouvu s vyrobcem privesu, je mozne, ze se letos dockame i DLC s licencovanymi privesy. Docela by me zajimalo, jak je to s tim 3. mapovym tymem.

      1. Ten tretí tím ešte není kompletný. Tuším, že pokým sa poskladajú 10 maperov a 10 modelárov, tak robia nové cesty v starej mape alebo vypomáhajú ostatným tímom a naberajú tak skúseností. Myslím, že nastane bod, kedy dva tímy budú robiť Texas a jeden tím napr. Colorado alebo Idaho a tak sa zabezpečí kontinuita dvoch expanzii v roku 2020 🙂 no uvidíme 🙂

Zveřejnit odpověď