Nové typy návěsů pro American Truck Simulator

Práce na nadcházejících aktualizacích 1.35 pro American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2 jsou v plném proudu a dle slov vývojářů se budou řadit mezi největší aktualizace vůbec. Jako obvykle nás čeká rozsáhlé veřejné testování, momentálně je však na programu testování interní a dolaďování, takže nás budou mezitím vývojáři lákat v podobě těchto novinek ukazující připravované funkce a obsah ze hry. Začínáme rovnou dnešní novinkou zaměřenou na nové typy návěsů pro American Truck Simulator.

„Chip Van“ návěsy najdou své využití ve dřevozpracujícím průmyslu, zejména v Oregonu a nadcházejícímu rozšíření Washington. K dispozici budou 3 varianty, které budete moci zároveň vlastnit nebo s nimi jezdit klasické zakázky.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6

Oproti tomu ze samotného Washingtonu budete moci vozit tahače Kenworth T680 přímo z místní fabriky, zapojené rovnou za sebou. K samotné továrně Kenworth se vývojáři vrátí ještě v některé z dalších novinek.

Novinka 7 Novinka 8

Další z dlouho žádaných variant jsou B-double návěsy, které opět naleznete na silnicích v Oregonu a Washingtonu. Možných kombinací v případě B-double zapojení je opravdu mnoho.

Novinka 9 Novinka 10
Novinka 11

A na závěr ještě jedna ochutnávka – nový přepravník na kontejnery. No, máme se skutečně na co těšit.

Novinka 12 Novinka 13
Novinka 14

3 comments

Zveřejnit odpověď