Krajina v rozšíření Washington pro American Truck Simulator

Pokud se vám někdy poštěstí navštívit stát Washington v USA, tak si určitě všimnete, že všude, kam se vydáte, je zeleň. Ostatně i přezdívka tohoto státu je „Stálezelený stát“ a má zelenou vážku za svůj hmyzí symbol. A na onu zeleň je zaměřena i dnešní várka screenshotů z rozšíření Washington pro American Truck Simulator.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6

Vývojáři se zaměřili na převedení krajiny do hry tak, aby co nejvíce odpovídala své reálné předloze. Od bolehlavů přes jedle až po smrky, kamkoliv se podíváte uvidíte stromy. A stejně působivé jako lesy jsou i výhledy, na které při jízdách narazíte.

Novinka 7 Novinka 8
Novinka 9 Novinka 10

Nezapomeňte se také podívat na Steam stránku, kde si mimo jiné můžete přidat rozšíření Washington do seznamu přání:

4 comments

  1. Na tretim obrazku je odbocka z I-5 na US 101 v Olympii, co je zajimavy, ze tam jsou na tabuli napsany 2 mesta (Port Angeles a Aberdeen). Je mozny, ze Aberdeen nakonec bude dalsim mestem. Na ctvrtem obrazku je videt najezd na obchvat I-405 kolem mesta Seattle, podle mapy to odpovida na silnici WA 900, ktera vede primo do firmy Boeingu v Rentonu. Ty hory se jim fakt povedly, napr. posledni 2 obrazky pochazi z oblasti zvane Washington Pass na silnici WA 20.

Zveřejnit odpověď