Nová silniční spojení v aktualizacích 1.35 pro ATS a ETS2

Součástí připravovaných aktualizací 1.35 pro American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2 budou i nové silniční úseky, kterým je věnována právě dnešní várka screenshotů.

Novinka 1 Novinka 2

V Oregonu přibude silnice OR 58 propojující města Eugene a Bend. Část této silnice vede kolem řeky Salt Creek až k jezeru Odell, kde uvidíte sopku Diamond Peak, nejvyšší bod této oblasti, a na druhé straně lyžařské středisko Willamette Pass.

Novinka 3 Novinka 4

Následuje poslední část dobře známé silnice OR 140, díky čemuž budete moci projet celou cestu z Medfordu až do města Winnemucca. Na této trase zároveň narazíte na lehce rozšířené město Klamath Falls, Horní Klamathské jezero a národní les Fremont-Winema.

Novinka 5 Novinka 6

V neposlední řadě přibude do Kalifornie silnice CA 299 spojující města Redding a Canby přes městečko Burney. Jedná se o docela dlouhý úsek, kde vás čekají farmy, meandrová stoupání, křižovatky, památky, horské kaňony, soutěsky apod.

Novinka 7 Novinka 8

Spolu s novými silnicemi doznávají vylepšení také oblasti napojující se na ně. Město Redding dostalo novou garáž, prodejnu tahačů a rozšíření kolem křižovatky mezi silnicemi I-5 a CA 299. Novou garáž dostal také Farmington v Novém Mexiku a v arizonském městě Yuma kromě garáže a prodejny tahačů přibude ještě zcela nové odpočívadlo pro kamiony.

Novinka 9 Novinka 10
Novinka 11 Novinka 12

A aby toho nebylo málo, vývojáři neustále vylepšují také dopravní značení. Kompletního přepracování se dočkal systém značení v Arizoně, stejně jako na některých odpočívadlech a silnici US 95 v Kalifornii, takže jízdy bez použití navigace by měly být ještě více pohodlnější.

Novinka 13 Novinka 14

Pro ETS2 si vývojáři přichystali dvě nové okresky ve Francii, jedna v rozšíření Vive la France a druhá v základní hře. Ta první propojuje dálnice A10 a A6, kde narazíte na městečko Montargis, a ta druhá propojuje dálnici A6 se silnicí N44.

12 comments

        1. Je dost možné že to bude ta Sardínije přeci jenom si jí hodně hráči přály, ta retuš zbylé části Německa by mohla být taky + by mohli udělat ještě nějaký stát co má menší rozlohu a nebo aspoň začít další stát. Také by tam mohli dát ty objížďky do ETS2. No jsem zvědav co vše přinese ta aktualizace, ale už teď se dost nato těším.

Zveřejnit odpověď