Mosty v rozšíření Washington pro American Truck Simulator

Značná část západní poloviny Washingtonu je protkaná mnoha vodními toky všech druhů, přičemž samotné město Seattle je obklopeno Washingtonovo jezerem a Elliottovo zálivem. Při pohledu na mapu to může vypadat jako logistická noční můra pro každého řidiče, nicméně ve Washingtonu bylo vybudováno úctyhodné množství mostů, které nebudou chybět ani ve stejnojmenném rozšíření pro American Truck Simulator.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4

Konkrétně se jedná o zhruba 7 300 mostů nezbytných pro místní dopravní infrastrukturu. Ve hře jich vzhledem k měřítku naleznete pouze 20, nicméně každý z nich byl vytvořen s velkým důrazem na detail a některé z nich dokonce s unikátními funkčními prvky, jako např. otočný most z roku 1954 nacházející se ve městě Everett.

Novinka 5
Novinka 6
Novinka 7
Novinka 8 Novinka 9
Novinka 10 Novinka 11
Novinka 12 Novinka 13

Nezapomeňte se také podívat na Steam stránku, kde si mimo jiné můžete přidat rozšíření Washington do seznamu přání:

3 comments

  1. Hele normálně TYYYYY KRAAAASSSSOOOOO !!! Už nevím co říct!
    Já jsem snad ještě neviděl žádnej simulátor co by měl tolik věcí prvků detailů….
    Fakt že jsem ještě zakoupil super herní noťas abych z toho měl ňákej požitek.
    Už jen při pohledu na obrázky a všechny novinky… Já nevím čoveče bych snad koupil i to křeslo s těma obrazovkama TEN TRENAŽÉR… Ty bláho a pak bych si vzal dovolenou hodně dlouhou…NAJ

  2. Jo, to je opravdu unikátní. Být to v Česku, tak je z nich polovina v havarijním stavu.
    Provoz těch otočných, musí být dost drahý, starat se o to. A ten na posledním obrázku, s roštovou konstrukcí vozovky místo asfaltu, to je teda taky nápad. To musí být rošt jak řemen, aby unesl kamióny a za pár let se nerozpadl rezem. Holt, jiný kraj, jiný mrav. 🙂

  3. Ja se tech obrazku nemohu nabazit, podle tech obrazku to vypada, ze Aberdeen bude dalsim mestem ve Washingtonu a existuji i jiste naznaky, ze by se tam mohl objevit i Leviston, ktery lezi u reky Snake na hranicich Washingtonu s Idahem. Navic v open bete 1.35, kousek nad Pendletonem je pod kopcem rozestavena silnice mirici prave k Levistonu. Pocet mest ve Washingtonu odhaduji na nejakych 12-14.

Zveřejnit odpověď