Památky v rozšíření Utah pro American Truck Simulator

Řidiči tahačů nebudou v nadcházejícím rozšíření Utah pro American Truck Simulator projíždět pouze pouští a prachem. Na území stejnojmenného státu se nachází historické, náboženské i přírodní památky, včetně nejznámějších skalních útvarů v Monument Valley.

Novinka 1
Novinka 2
Novinka 3

V dnešní várce screenshotů se tak můžete podívat na výběr slavných a památných míst zahrnující různorodé budovy od chrámu až po městskou radnici, které budete na svých cestách potkávat.

Novinka 4 Novinka 5
Novinka 6 Novinka 7
Novinka 8 Novinka 9
Novinka 10 Novinka 11
Novinka 12 Novinka 13
Novinka 14 Novinka 15

Nezapomeňte se také podívat na Steam stránku, kde si mimo jiné můžete přidat rozšíření Utah do seznamu přání:

7 comments

  1. Co dodat k těm obrázkům.Naprostá paráda.Líbí se mi ten obrázek s těma lidma,vypadá to jako posun ve vkládání lidí.Už jsem to psal ale fakt je ten,že když se vjede do města tak to je jako město duchů.Na tomhle by mohli nějak zapracovat.Do očí bijící je vjezd třeba do Las Vegas,nikde nikdo.Občas nějakej člověk.Uvidíme časem co s tím provedou

  2. Vypadá to taky nádherně, ale zatím držim nadšeni na minimu. Jedna věc je prezentace, druhá to pak vidět běžet v realu. Jsem zvědavej co se z toho ještě vyklube, bylo by ale fajn aby byla hra, simulátor letadel nové generace s podporou DX11-12 a obecně novějšího HW. To co je doteď už je zastaralý a žere to neúměrně moc procesory.

    1. Abych to upřesnil,já se o letadla moc nezajímám.V letadle jsem nikdy neseděl (je mi zle už když se podívam z prvního patra) a nevlezu.Není to můj „obor“,spíše vozítka.
      Ano máš pravdu v tom,že to je prezentace a ve výsledku ta hra bude asi jiná,třeba ale jinak to fakt vypadá pěkně.Na můj vkus je to takový moc neuvěřitelný než aby to bylo reálný tu hru takto udělat.Uvidíme.

  3. Vypadá to fantasticky! Když vidím města jako je Provo, nebo Ogdem, tak se nemůžu dočkat na blogu o Salt Lake City. Vytvořil jsem galerii ze snímku z dostupných blogů od SCS, přiřadil k nim název oblasti a číslo silnice/dálnice, taktéž jsou snímky seřazeny jak jdou místa po sobě např. oblasti a města podél I-15 jsou postupně seřazeny od jihu k severu. Odkaz na galerii https://imgur.com/a/GWJSbAX

Zveřejnit odpověď