Datum vydání rozšíření Road to the Black Sea pro ETS2

Datum vydání, na které všichni čekali, bylo konečně oznámeno. Rozšíření Road to the Black Sea pro Euro Truck Simulator 2 bude vydáno 5. 12. 2019 (čtvrtek), pravděpodobně v odpoledních hodinách jako obvykle.

Novinka 1

Pro zkrácení čekání se můžete podívat na novou upoutávku s nepřeberným množstvím zajímavých záběrů.

Co vše zahrnuje DLC Road to the Black Sea

  • Přes 10 000 kilometrů silniční sítě
  • Rumunsko, Bulharsko a evropská část Turecka k prozkoumání
  • Istanbul, největší evropské město
  • 11 nových místních firem a průmyslových areálů
  • 20 nových velkých měst a mnoho menších městeček i vesnic
  • Slavné památky a známé oblasti
  • Typická balkánská architektura
  • Zbrusu nové 3D objekty
  • Bujná vegetace odpovídající místnímu podnebí
  • Místní AI vlaky, tramvaje a auta
  • Koňské povozy na bulharském a rumunském venkově
  • Hraniční přechody s různými hraničními kontrolami
  • Říční trajekt přes Dunaj
  • Achievementy z Černomoří k odemčení

Nezapomeňte se také podívat na Steam stránku, kde si mimo jiné můžete přidat rozšíření Road to the Black Sea do seznamu přání:

22 comments

  1. Heuréka… no tak konečně Balkán 🙂 !
    Vypadá to tedy fáákt nádherně – o tom žádná.
    Jojo – kde jsou ty doby, kdy jsme jezdili z Prahy do Blavy a po Německu, kdy Ai provozu se ještě ani do zatáček nenatáčela kola 😛 😀
    Ale ještě je toho v Evrope habaděj, že jo; bejvalá Jugoška, Řecko…na druhý straně Španělé a Portugalci (z obojího má už kousek ProMods !).
    Ovšem Jůrop končí až u Barentsova moře, na Urale, u Kaspickýho moře, Azovskýho a Černýho…
    Joj ! To je ještě práce – jenom by mě zajímalo, co bude za rok na řadě ?
    Máte někdo tušení 🙂 ?!

    1. za 4 dny se vydáte k Černému moři v novém DLC pro Euro Truck Simulator 2

      Na dovolenou u moře je už trochu zima, ale možná že právě doma řešíte, kam vyrazit příští rok. Balkán je rozhodně dobrá volba (z vlastní zkušenosti), a pokud tomu nevěříte, podívejte se do některých jeho zemí nanečisto a s kamionem v DLC Road to the Black Sea pro Euro Truck Simulator 2.

      Euro Truck Simulator 2: Road to the Black SeaEuro Truck Simulator 2: Road to the Black SeaEuro Truck Simulator 2: Road to the Black Sea
      Celá galerie

      Pravda, z Balkánského poloostrova toho v DLC Road to the Black Sea moc nenajdete. Nechte si zajít chuť na státy bývalé Jugoslávie, Chorvatsko a Albánii. Na druhou stranu, pokud vás lákají vysoké hory Rumunska, příroda Bulharska a evropská část Turecka s Istanbulem, pak vám nové DLC udělá radost.

      Jako všechna rozšíření Euro Truck Simulatoru 2 láká i toto na slušných 10 tisíc kilometrů silnic a dálnic (i když dálnic je v těchto končinách pomálu), ikonické stavby a přírodní výjevy, nové společnosti a typy nákladů, ale co je asi nejzajímavější, tak i nový systém hraničních přechodů, jelikož zavítáte do států mimo schengenský prostor.

      DLC Road to the Black Sea vyjde 5. prosince na Steamu, kde momentálně probíhá slevová akce, která se českým truckům nevyhnula. Obě základní hry (Euro a American Truck Simulator) pořídíte za pět eur, jejich rozšíření jsou až o 70 % levnější, včetně těch velkých jako Beyond the Baltic Sea, Italia, Vive la France!, New Mexico, Oregon a Washington.

          1. Carthoo psal včera na blogu pod novinkou komentář ohledně počtu kilometrů. Zmínil, že RttBS je unikátní v kilometrech městských. Obvykle je součástí mapového DLC 20% silnic v městských zónách, Black Sea jich však obsahuje 33%. Je však také potřeba brát v potaz, že jeden kilometr ve městě/vesnici je na vytvoření mnohem náročnější, než klasický kilometr mimo osídlené oblasti.

Zveřejnit odpověď