Brambory v rozšíření Idaho pro American Truck Simulator

Když se řekne Idaho, většina si o tomto státě vybaví hlavně brambory. A samozřejmě právem, díky místním téměř dokonalým podmínkám zde zemědělci sklízejí milióny tun brambor ročně. Svou roli tak budou pochopitelně hrát i v nadcházejícím rozšíření pro American Truck Simulator. Čeká na vás mnoho specializovaných farem, odkud budete vozit náklady pro další zpracování, a z dálky přímo uvidíte, jak farmaření probíhá.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5

Nezapomeňte se také podívat na Steam stránku, kde si mimo jiné můžete přidat rozšíření Idaho do seznamu přání:

9 comments

    1. Mě napadlo přesně to samý ale na tohle nejsou tyhle tahače co jsou ve hre dělaný. Co jsem četl tak snad každá značka to má jakoby „odstupnovany“. Lehčí, středně těžký a těžký a právě ty těžký jsou na dálkovou dopravu a o to ve hře jde. To co je vidět na tom poli to jsou ty pro lokální dopravu. Trochu jsem to zobecnil, nechtělo se mi to vypisovat.

    2. AdamoK přesně to samé 😀 Hellforce jako vím, že třeba jezdí občas i takovéto tahače na pole, jasně nebude to vedle traktoru v kolejích, ale jako po jako by suchém a posečeném poli to jde. To by tam mohlo být a nebo bych klidně si koupil krátkého Peterbilta s DayCab a jen posuvku a jezdil na pole, kdyby to jakože hra vyžadovala 🙂

      1. No hele a proc by to neslo? Me prijdou na obrazcich ty tahace vsechny ktere ve hre jsou. Takze by se to dalo udelat podobne jako nadrozmery, tz pokud na to mas tahac, tak by jsi mohl a ted by byly dve moznosti jak by to bylo. 1) Mohl by jsi na to pole a musel jet urcitou rychlosti vedle nej. 2) Dojel by jsi na tu farmu, klasicky vybral zakazku a kdyby jsi ji potvrdil, spustila by se animace nakladky tak jako je to u tech nadrozmeru.

Zveřejnit odpověď