Přístavy v rozšíření Iberia pro Euro Truck Simulator 2

S téměř 5000 km dlouhým pobřežím hrají přístavy na Pyrenejském poloostrově velmi důležitou roli. Námořní či rybářský průmysl i oceánská turistika jsou jedny z největších odvětví této oblasti.

Novinka 1

Nejinak tomu bude i v připravovaném rozšíření Iberia pro Euro Truck Simulator 2, pro které se chystá mnoho velkých i menších přístavů. Jedním z těch největších je třeba Porto de Lisboa v Portugalsku, který se nachází na ústí řeky Tejo, a je zaměřený komerčně i turisticky.

Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5

Neméně významný přístav se nachází ve španělské Valencii, který je zároveň pátým nejrušnějším přístavem v Evropě. Mnoho z jeho hlavních vývozů zahrnuje dřevo, textil, obuv, zemědělské produkty, potraviny, palivové produkty, motorová vozidla a mnoho dalšího. Ročně se zde zpracuje přes 4,7 milionů kontejnerů, které putují do různých přístavů v Evropě, Středomoří a severní Africe.

Novinka 6 Novinka 7
Novinka 8 Novinka 9

Se stále rostoucí poptávkou po dalších produktech a přepravě se v blízkosti přístavů budete pohybovat určitě často. Každý den na vás budou čekat stovky zakázek, kterými budete spojovat Iberii se zbytkem světa, nebo alespoň Evropy.

Novinka 10 Novinka 11
Novinka 12 Novinka 13

Nezapomeňte se také podívat na Steam stránku, kde si mimo jiné můžete přidat rozšíření Iberia do seznamu přání:

7 comments

Zveřejnit odpověď